- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emon 01
csendes tag
válasz
easy...rider #100 üzenetére
Crysis 2 most a legújabb és két magos procit preferál. A poén kedvéjért kipróbáltam egy nvidia 9800 GT- vel a játékot, gondoltam kiszenved. Le esett az állam, ugyan akkora fps az eredmény, mint a korábbi 260 gtx-el. Ami viszont a 4870x2-tőt alázta, ami viszont a HD 5670-verte és nem kicsit. Tapasztalatom szerint költekezhetünk magas árú új ketyermányokra, csak játék szempontjából nincs értelme. Bőven elég az, amit az adott játék ajánl.
-
Emon 01
csendes tag
Most próbáltam ki egy két magos kártyával (4870x2) az E8600-at. Nem elhanyagolhatóan KEVESEBB fps-t produkált, mint a régi 260 gtx!! Úgy látszik figyelemde kell venni adott játék mely videokártya gyártót preferálja.
-
Emon 01
csendes tag
Én szerintem sem kell két magnál több, Crysisnál tapasztaltam hogy, hd 5870, i7 procival kevesebb FPS-t hozott mint egy régi 260 gtx, e8600 (3,3GHZ) konfiguráció. Igazsághoz híven én Low beállításon FPS centrikusan vizsgálódtam 1024x 768 felbontáson, inkább sebesség orientáltan. 800x600 biztosan ennél is jobb lenne. Szerintem FPS játékoknál a gyorsaság, reakció idő, eredményesség, fontosabb mint a szépen kidolgozott látvány. Csak fura volt, hogy i7-nél kisebb értéket kaptam mint a régebbi és gyengébb procival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest