- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Dyingsoul #24 üzenetére
Valahol hallottam, hogy a Microsoft nem akar közösködni a PC-sekkel (Steammel) szóval hiába lesz crossplatform nem leszünk a konzolosokkal annyira "összeeresztve".
Bár kíváncsi lennék más crossplatformos játékoknál pl Crysis 2 vagy ilyesmik hogy működik ez? Még nem multiztam (tudtommal) olyannal vagy fel sem tűnt.... -
oneiros
tag
A CS:GO kevés újítást taralmaz, de ha közelíteni tudják az 1.6hoz, akkor jó úton járnak, de 50$-t(ha a mai trendet követik árazásban) a látottak alapján nem ér meg szvsz.
A Minh Le vezetésével készülő TI szvsz több újítást tartalmaz (lehet pl rendőrkutyával lenni), és ha jól tudom ingyenes lesz, de meglátszik rajta, hogy főleg az ázsiai piacra készül. -
Föcsök
aktív tag
2012-ben ez már kevés nekem. Főleg úgy hogy én már akkor javában BF3-ni fogok, legalábbis remélem.
-
JetiRulez
őstag
válasz
sheriff.crib #20 üzenetére
A hiba az ön készülékében van. Én a 7 év alatt, mióta ismerem a CS sorozatot, még nem untam meg ezeket a pályákat. Persze, ha körülnézel a szerverlistában, vannak egyéni pályásak is.
-
sheriff.crib
tag
Legalább új pályák lennének....szrá untam már Dustot, Aztekot stb...
-
GeryFlash
veterán
randább mint a source, mikor lesz új surce motor ? vmi info? tereppusztítás, dx11?
-
SQX_Barto
addikt
[link]
Itt van még több videó, némi angol leírás, talán a molotov sem lesz olyan gáz...
A fegyver hangú gránátról nem beszéltek, az szerintem hülyeség.
A leírás eléggé kezdőknek készült, olyanoknak akik még nem hallottak a CS-ről...
Mivel ez egy xbox-os oldal -
JetiRulez
őstag
Szépen felturbózták a grafikát, de amúgy nem is igazán lehet már újat mutatni, ha Counter-Strike-ról van szó. Szerintem kimaradok belőle.
-
BeLucZ
addikt
elég fura engine hajta a játékot, mikor fog megjelenni kb?
picit olyan stalkeres beütése van az enginenek de javitsatok ki ha nem igy van -
Terrorista
senior tag
-
Eagl3
veterán
Zsír!
Csak jönne már... -
Kashim
őstag
Jézusom hát én ennél valami jóval nagyobb dologra számítottam...
-
Nexuiz
tag
Na, akkor majd kezdődhet a sarokban campelés ezerrel.
-
BeLucZ
addikt
nekem rondábbnak tűnik a kinézet mint a sourcé
-
oriic
HÁZIGAZDA
FPS játék ami cross-platform. Na lesznek majd anyázások konzolon...
-
Jarlaxle
senior tag
Hat ez kb. olyan lesz Sourcenak mint az 1.6-nak a Condition Zero. Remelem azert meg fogjak eroltetni magukat es osszehegesztenek par uj mapot.
-
CocooN-z
őstag
Vicces lesz egy CS:GO war ha egyik csapat ps3-ról tolja, míg másik hagyományos módon utána meg megy az ugatás (mondjuk az még a jobbik eset lenne, a viccesebb ha már hendikep lenne...akár hivatalosan is...):
-Jó de mi kontrollerről toljuk, úgy nem lehet olyan pontosan (vicces lenne ha aim helpes lenne ps/boxon)
-Jó de a Tévé messze van nem láttunk semmit
-Jó de a PSN -en nagy a PING, sok a LAG
-JÓ ez így csalás, nektek könnyebb
Nem flamelek, de lesznek ilyenek, ez tény, kb 2002 óta tolom cs-t offline (szinte mindegyik BETA, 1,4) és 2003 óta online (1,5;1,6;CS:S) + lanok és PC mellett PS3 tulajként tudom melyik platform mire képes.
-
SQX_Barto
addikt
Hát nagyon nem erőltették meg magukat...
Kíváncsi leszek, mennyi újítás lesz benne, grafika szerintem csak kis ráncfelvarráson fog átesni mert valószínűleg source motoros lesz ez is...
De ennek ellenére várom, és meg fogom venni (ezt is)#forol: Szerintem nem csak annak tűnik...
-
forol
tag
hát ez egyenlőre nem valami meggyőző, egy az egyben egy feljavított source-nak tűnik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A GT-nek köszönhetően a fejlesztés alatt álló Counter Strike játékból tudunk egy trailert mutatni.
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest