Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
válasz
szupermacs #36 üzenetére
Tényleg úgy hangzik, hogy csak nem tetszik a játék.
Az egész dolog semmi extra, belépsz és tudsz lövöldözni csapattal. Ha szereted az ilyet alaphangon, akkor ez is tetszeni fog.
Egyedül is élvezem a játékot. Néha nagyon jó csapat jön össze, néha nem. A jó csapat alapján lehet érezni, hogy bizony nagyon jól szervezett is tud lenni a játékmenet, ahogy teljesen pocsék is, ha mindenki megy a maga orra után és csak lőni akar.
Ha erőltetett lenne mindez, akkor nem játszana vele senki. Azt hiszem presztízs kérdésben sem jelent sokat, hogy CS-zel-e vagy sem.
Viszont a játék elég jól át van gondolva, én még nem futottam igazságtalanság érzésbe, feltételezem ezért tudott erős táború esport is lenni belőle. (Ami engem szintén hidegen hagy, semmi örömöm nincs abban, hogy másokat nézek.)A játék olyan szinten vár el tőled ráfordított munkát, mint minden más játék. Ez a befektetett munka, akkor térül meg, ha érdeked, hogy jobb legyél. Ha nem érdeked, akkor pedig ne untasd magad, biztos van olyan játék, ami megéri a ráfordított idődet.
Ezek a skinek és hasonlók engem sem mozgatnak, de szerencsére nem is vagyok rákényszerítve, hogy ezekkel foglalkozzak. Aki pedig ezzel üzletel az nem játék közben szokott (és nem is tud igazából), így ilyen szempontból sem zavaró. Ha esik valamilyen skin (hetente 1x), akkor, ha tetszik használom, ha nem, akkor pedig eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A különböző fegyver festések után már a kesztyűk kinézetét is meg lehet változtatni, természetesen nem ingyen.
- ThinkPad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest