- Belépőszintű Intel Z890-es deszka a Biostar műhelyéből
- Itt a Cooler Master legkomolyabb készre szerelt vízhűtésének világos verziója
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen házat vegyek?
- Threadripper X3D-vel?
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Zártban talán szóba jöhetne, panelban, forgalmas környéken a plüss esélytelen.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Egész korrekt, de az Arctis 7P-t nem cserélném le rá.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tengri
senior tag
Nagyon jók a Steelseries fülesek. Bár az enyém nem wireless csak egy gameDAC-os Arctis Pro de tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
pepeno1
tag
Én csak a fülest reklámozó lányka miatt venném meg.
Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye.
-
Attól, hogy valami plüss/szövet párnás még nem lesz nyitott. Az Arctis 7P is szövet borítású nagy részt és még is nagyon jó az izolációja.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
bryant56
aktív tag
CyborgAngel néven fut.
Twitch: https://www.twitch.tv/cyborgangel
Insta: https://www.instagram.com/cyborgangell/[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Nem úgy van, hogy a vezetékes fülecs késik, ezért nem jó filmre és játékra? Vagy ezt már kiküszöbölték?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nemlehet
őstag
válasz Jim Tonic #12 üzenetére
Az olcsó főleg BT füleseknél gyakran van késés. Ez zenénél kevésbé gond, de egy filmnél vagy játéknál azért elég zavaró tud lenni. Sőt talál az Apple pro fejesénél (aminek az melltartó tokja van) is panaszkodtak sokan hogy bizony sokszor észlelhető késés van.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Piftuka
veterán
"Zártban talán szóba jöhetne, panelban, forgalmas környéken a plüss esélytelen."
Nagyon érdekel, hogy melyik panel, vagy forgalmas környék okoz annyira erős zajt, hogy az egy ilyen zárt fejhallgatóban megszólaló zene, film, játék, nyelvlecke, vagy színdarab hangját elnyomná...!?
Az én ablakom légvonalban sajnos ~10 méternyire van a forgalomtól. Bizonyos időszakokban akár 1-2 autó is elsuhan a ház előtt másodpercenként.
Nagyon kellemetlen, de ha becsukom az ablakot, akkor azért egy a cikkben ismertetettnél jóval egyszerűbb fejhallgató is elegendő, hogy az abban megszólaló hangokról semmi ne terelje el a figyelmemet.
"Aquila non captat muscas."
-
Kleroo
veterán
Kinek mi a tapasztalata ilyesmi headsettel:
BT üzemben, tisztán kommunikációra. Ez is ordenáré trágya minőségbe kapcsol, ha kétirányú kommunikáció van? Tehát egy teams, skype konferencia pl.irodába venném, sokkal jobbank tűnik, mint bármelyik irodista rommá árazott kacat. (Plantronic Voyagert nyúztam...nemrossz, de áráért kifejezetten nem volt jó)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz warrior93 #19 üzenetére
Az nem para ha csak saját stickjével megy. Bár sztem a notik beépített BTjával is menne, csak rosazabb minőségben.
A kérdésem arra irányul, hogy duplex módba váltva, amikor mindkét irányba megy hang BT-n, akkor minden füles profilt vált. Ez mindig érdemileg gyengébb. Pl ha zenét hallgatsz, és jön egy bejövő teams hívásod, akkor automatán vált, még mielőtt felveszed, és a zenén hallod, hogy hinnye milyen fika így a hang.
De itt is vannak fokozatok. Ha csak a win-en múlik, integrált BT-re csatlakpzva, akkor kritikán aluli a hangminoseg. Ha a sajat stickjevel megy a kutyu, akkor kb felut, korrekt. (Plantronics voyager uc)
End of the day: saját stickjével duplex módban milyen hamgminőséget tud a kicsike.Ha korrekt, akkor.ennél jobb melós irodai füles nincs Ne tudjátok meg mi az ottani kínálat... 80-100e környékén is csak bóvli kacatok vannak, semmi extra tudással.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Mik^
tag
Nagyon megragadtál ennél a BT dolognál.
"Bár sztem a notik beépített BTjával is menne"
Esélyes, hogy nem menne.
Érdemes az Arctis oldalára elmenni:
Does the Arctis 7P use Bluetooth?
No, it uses something better: the same gaming-grade 2.4GHz wireless platform used in the Arctis 7 and Arctis Pro Wireless headsets. This gives you significantly better performance than Bluetooth. The audio is lossless instead of compressed for far better audio quality. It also has ultra-low latency so that you hear every sound as it happens on screen, as opposed to Bluetooth, which can have significant delays.Egyébként nincs ilyennel tapasztalatom, egy BTs Denon-al én is megszívtam. Szerintem eladom és veszek olyat aminek saját transmittere van.
-
SunMount3r
nagyúr
"A gyártó új fülese..."-> Vannak ugye a fülhallgatók és a vannak a fejhallgatók. Az itteni "szak" Topic-okban is külön ki van emelve a differenciálás (a szleng nyelv szerint i is, mint "fejes" és "füles" különbsége). Akkor rájöttök magatoktól is remélem mi a bibi az alcímmel...
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Ha nem szaladgálnak mögötted gyerekek, nem beszélgetnek vagy filmeznek melletted, meg nem rezonál az egész ház az utcán elhaladó autó motorjától mint egy barlang, mert akusztikailag foglakoztak vele, vagy csak szerencséje volt az építőnek, mert azt sem tudta, hogy erre is figyelni kellene... akkor tényleg jó lehet. Én a fiam Logi GPRo x fülesénél tudtam meg, mit is jelent egy tényleg jól szeparáló, zárt füles.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Kleroo
veterán
Válaszolok magamnak, mivel megvettem:
A strict céges notis tiltások ellenére szépen működik. Még az ICUE is felmehetettt.
Élményre egyébként vegyes. A mikrofonnal bajlódok még, mert igencsak halk csutkára állítva is. Nagyon ráhajtva a számra már so-so. Így viszont felhajtva karcolja a haléntékom...
Erre még találnom kell valamit, mert a VOIP progik tudják boostolni. De hangrögzítők nem.
Furcsa. És csillió helyen olvasom ugyanezt, nem egyedi hiba.
Hangzásban egyébként korrekt. Alapból mély-szegény a hangolás, és a kialakítás miatt, de EQ-val keményen fel lehet tuningolni, bírja, tehát érzetre nem egy utólagos erőltetés, hanem default van alálőve.
Jó kis kütyü, kellemes a hangja, szépen csilingel, szépek a közepek, jók a mélyek EQ-zva. Azonban nincs meg a WOW faktor, az továbbra is hasonló árban lévő madzagosoktól indul.Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Nyaralás topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Napelem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jogász topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest