- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszpista900
aktív tag
nem kell elszálni a procitol 350k proci jo pár játékba azonos fps az amdvel..ez a szégyen
am meg nem értem mit mondasz ...bf 3ban kemény 10fps lassam az fx a 3770k nál és az majdnem 90k ..szoval mindegy nem veszekedésképpen irtam de amds vagyok és jobb az intel akinek nem számit a lové -
kiszpista900
aktív tag
nem tudom mit kell fikázodni mindig ...amd ratyi stb ...mégis miert? mert lassabb mint az intel??? és? kettő nem lehet egyforma (játékra amd tökéletes ..nekem az volt és az is marad ) sztem nagyrészt egy pc játékra vesznek ..és az amd olcso és legtöbb játékba egyforma egy csucs fx az intel procijával ami több száz ezer ft na és akkor mit ér az intel??? gyorsabb jobb munkára de ennyi játékba am se a proci számit annyira hanem a vga ...és az fx is ki hajt szinte minden vgat ...akkor? de mindig is lesznek olyan emberek akik elélveznek egy 3d marktol és teli vannak lovéval és hetente cserélgetik a gépüket azok megtehetik 200k vegyenek procit holott a szar ' amd 50ezres is pont annyira jo játékra tuti ...erről ennyit
jobb az intel de én várok 20 másodpercet inkább ha tömöritek
az intel munkára és élvezkedni jo egy kibaszott pontért nem hiszem hogy egy normális ember kiadd 200k
Új hozzászólás Aktív témák
ph Vajon a DDR4-et elsőként támogató csúcs platform képes igazán újat mutatni? Tesztünkből kiderül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest