Új hozzászólás Aktív témák
-
LNx
tag
Ahogy lattam az altalad emlitett lapokat a gyarto is a micro atx kategoriaba sorolja. Ezeket az elrendezes miatt mar nem tudod duplaslotos gpuval hasznalni egy "klasszikus" mini itx hazban... Matx hazba matx lap helyett meg hulyeseg valljuk be.
Nem feltetlenul kell szerintem fizikalisan ket pcie slot, csak arra gondoltam, hogy a nyak nyugodtan lehetne hosszabb, ha mar a GPU-k is azok.
szerk: a mini dtx-et megneztem, az tenyleg az amire gondoltam
-
PPatrik
aktív tag
Hat tudod, ez akkor lenne, ha jo olyan aron is adnak. Itt a sulya huzza meg a szalitast az a baj. Bar ha valami nagyon jo arat mondana, szoval kb 10k erre akkor lehet rendelnek tobbet is. Mert szimpi kis haz, van usb 3.0 igaz csak egy, de akkor is van, hangszigetelt viszonylag, letisztult, kivagas a kabeleknek gumirozott, jo sok hely van az alaplap mogott, ja meg videokartya kitamasztoja van, azta rohadt, ilyet eddig 1 gephazban lattam
(server hazakat leszamitva).
Igy atgondolva szerintem meg fogom kerdezni oket.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest