Új hozzászólás Aktív témák
-
LNx
tag
Ahogy lattam az altalad emlitett lapokat a gyarto is a micro atx kategoriaba sorolja. Ezeket az elrendezes miatt mar nem tudod duplaslotos gpuval hasznalni egy "klasszikus" mini itx hazban... Matx hazba matx lap helyett meg hulyeseg valljuk be.
Nem feltetlenul kell szerintem fizikalisan ket pcie slot, csak arra gondoltam, hogy a nyak nyugodtan lehetne hosszabb, ha mar a GPU-k is azok.
szerk: a mini dtx-et megneztem, az tenyleg az amire gondoltam
-
PPatrik
aktív tag
Hat tudod, ez akkor lenne, ha jo olyan aron is adnak. Itt a sulya huzza meg a szalitast az a baj. Bar ha valami nagyon jo arat mondana, szoval kb 10k erre akkor lehet rendelnek tobbet is. Mert szimpi kis haz, van usb 3.0 igaz csak egy, de akkor is van, hangszigetelt viszonylag, letisztult, kivagas a kabeleknek gumirozott, jo sok hely van az alaplap mogott, ja meg videokartya kitamasztoja van, azta rohadt, ilyet eddig 1 gephazban lattam
(server hazakat leszamitva).
Igy atgondolva szerintem meg fogom kerdezni oket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mikrotik routerek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest