- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LNx
tag

Ahogy lattam az altalad emlitett lapokat a gyarto is a micro atx kategoriaba sorolja. Ezeket az elrendezes miatt mar nem tudod duplaslotos gpuval hasznalni egy "klasszikus" mini itx hazban... Matx hazba matx lap helyett meg hulyeseg valljuk be.
Nem feltetlenul kell szerintem fizikalisan ket pcie slot, csak arra gondoltam, hogy a nyak nyugodtan lehetne hosszabb, ha mar a GPU-k is azok.
szerk: a mini dtx-et megneztem, az tenyleg az amire gondoltam

-
PPatrik
aktív tag
Hat tudod, ez akkor lenne, ha jo olyan aron is adnak. Itt a sulya huzza meg a szalitast az a baj. Bar ha valami nagyon jo arat mondana, szoval kb 10k erre akkor lehet rendelnek tobbet is. Mert szimpi kis haz, van usb 3.0 igaz csak egy, de akkor is van, hangszigetelt viszonylag, letisztult, kivagas a kabeleknek gumirozott, jo sok hely van az alaplap mogott, ja meg videokartya kitamasztoja van, azta rohadt, ilyet eddig 1 gephazban lattam
(server hazakat leszamitva).Igy atgondolva szerintem meg fogom kerdezni oket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Autós kamera eladó
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest