- Autós kamerák
- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LNx
tag
Ahogy lattam az altalad emlitett lapokat a gyarto is a micro atx kategoriaba sorolja. Ezeket az elrendezes miatt mar nem tudod duplaslotos gpuval hasznalni egy "klasszikus" mini itx hazban... Matx hazba matx lap helyett meg hulyeseg valljuk be.
Nem feltetlenul kell szerintem fizikalisan ket pcie slot, csak arra gondoltam, hogy a nyak nyugodtan lehetne hosszabb, ha mar a GPU-k is azok.
szerk: a mini dtx-et megneztem, az tenyleg az amire gondoltam
-
LNx
tag
Kovezzetek meg, de en pont "tulmeretes", jol szellozo hazat keresnek, ha ITX gepet raknek ossze. Nem terveznek SLI-t, ergo feleslegesek az extra kartyahelyek.
Bar az igazsag az hogy duplaslotos GPU-hoz meg hulye a Mini-ITX formatum. Az alaplap PCB-je pont akkora, hogy egy PCIe slot rafer, de nyugodtan lehetne ket slot hosszusagu az alaplap is (ha mar a legtobb uj ITX haz engedi). Raferhetnenek az extra SATA csatik, vagy az extra fazisok a procihoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Beköszöntött az űrinternet kora
- eBay
- Nem lesz iPhone 19
- World of Tanks - MMO
- Autós kamerák
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest