- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Micro Four Thirds
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HW Junkie
tag
Nekem jövő hétre lesz meg igaz drágábban. Hol tudtál ilyen olcsón szerezni?? Amúgy ami felfoghatatlan az az, hogy egyetlen egy review sem létezik róla néztem 4 nyelven is. SEMMI. Az összes cikk ami létezik preview vagyis több hónapos amiben azt irogatják hogy hű de jó lesz a V10 meg a V12-el egyetemben ehhez képest azok teljesen eltűntek a süllyesztőben ez meg csendben megjelent és azóta a 6.5 milliárd lakosú föld bolygón egyetlen egy ember sem tett fel róla egy tesztet sem az internetre hogy milyen terhelés mellett hány fokra hűt és hogy teljesít más hűtőkkel összehasonlítva. Kérdem én ez hogy lehet?
Pedig muszáj lesz neki rettenentesen jónak lennie mert én ezzel fogok 4 gigahertz fölé menni tehát a Thermalright 120 U E-t alázni köteles és kész
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- World of Tanks - MMO
- Micro Four Thirds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest