- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- TV antenna és jelerősítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HW Junkie
tag
Nekem jövő hétre lesz meg igaz drágábban. Hol tudtál ilyen olcsón szerezni?? Amúgy ami felfoghatatlan az az, hogy egyetlen egy review sem létezik róla néztem 4 nyelven is. SEMMI. Az összes cikk ami létezik preview vagyis több hónapos amiben azt irogatják hogy hű de jó lesz a V10 meg a V12-el egyetemben ehhez képest azok teljesen eltűntek a süllyesztőben ez meg csendben megjelent és azóta a 6.5 milliárd lakosú föld bolygón egyetlen egy ember sem tett fel róla egy tesztet sem az internetre hogy milyen terhelés mellett hány fokra hűt és hogy teljesít más hűtőkkel összehasonlítva. Kérdem én ez hogy lehet?
Pedig muszáj lesz neki rettenentesen jónak lennie mert én ezzel fogok 4 gigahertz fölé menni tehát a Thermalright 120 U E-t alázni köteles és kész
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest