- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
Goldberg03 #41 üzenetére
Ez komoly?
-
ribizly
veterán
Igen. Most egy HAF X van, de tudnék néhány dolgot ennél is, ami nem annyira felel meg.
Ez a gond amúgy, hogy a legtöbb gyártó "csak" megcsinálja a kötelező házaikat, hogy minden kategóriában jelen legyenek egy egy új modellel, de igazi innováció nem igen van.
Egyébként tök jók meg minden, csak azt érzem, hogy egyre csak egy helyben topog a ház piac, és hiába jönnek évről évre az újabb házak nem éri meg váltani, mert nem nyújt annyival többet...
Persze lehet ezt csak én érzem így... -
ribizly
veterán
Inkább ilyenekre:
- A vinyókat arról az oldalról lehet szerelni, amelyikre a csatlakozók kerülnek.
- Széles kábel elrendezési táv a ház oldala és az alaplapot tartó belső fal között.
- Oldalt álló tápegység, amivel bár a ház szélesebb lesz, de jelentősen csökken a beszívott por mennyisége.
- Ahogy előttem már említették: mágneses szűrők.Biztosan van még néhány dolog, amin lehetne változtatni amúgy még (kivehető alaplap tartó lap, hogy ne bent kelljen szerelni, kihajtható oldalak, stb.).
Tudom nekem vannak durva elvárásaim, de nem is 2 fillér, amit elkérnek érte... -
ribizly
veterán
Egy ilyet kérek, csak Full Tower-ben.
Egyébként mikorra fognak a ház gyártók olyan kényelmi megoldásokat bevezetni, mint amiket a Phanteks?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest