Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Szerintem a cikk kategóriájában nem sok. Viszont egy nagyobb TDP-jű cpu-nál ez az 1-2 fok is számítani fog. Most Phenom X4-gyel lesz tesztelve, ezzel tuti kiderül mit bír.
A keretes felfogatással a felhasználóbarátság javult. Nekem tulajdonképpen csak ennyi bajom volt ezzel a coolerrel, így ezzel a lépéssel (és a talán 1-2 fokkal jobb hűtési teljesítménnyel) a CM biztossá tette szvsz a kategóriában eddig is best buy pozícióját.
Annyit beszéltünk róla, hogy szerintem holnap meg is rendelem.Kérdezem a kedves fórumitáktól, hogy nincs esetleg a teszt erejéig kölcsönbe egy 212 plus-uk?
-
aleister
veterán
Egész biztos lehetsz benne.
Szerintem kiegészítem majd a cikket a tapasztalatokkal. Mivel a régi tesztkonfigomnak már más a tulaja, ezért nem bizti, hogy beillesztem a táblázatba az eredményeket, de a mostani gépemen TX3 van, így azzal össze tudom hasonlítani. Szóval nagyságrendileg lehet majd hova tenni a dolgot. -
aleister
veterán
-
-
aleister
veterán
Atis707: A passzív módban való teszt tényleg jó ötlet, bővíteni fogom vele a cikket. A Lynnfieldes i7 meg belemegy az LGA1156-tal.
ThaBoss, ToBeY, AXisBOLD, gbors: A grafikon tényleg elég fapados. Ha kiegészül a cikk a 2 ventis és a passzív mérési eredményekkel, akkor kap egy kis optikai tuningot.
sgergi: Köszönöm a pontosítást! Javítva.
-
aleister
veterán
Sziasztok Urak!
Elnézést kell kérnem, mert most értem vissza a nyaralásból, így csak most tudok válaszolni! Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, és örülök, hogy tetszett az írás!
A vacsi után átolvasom a hsz-eket, és válaszolgatok rájuk, ha kérdések is voltak köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest