Új hozzászólás Aktív témák
-
-
proci985
MODERÁTOR
hosszabbító kábel van;> a 20+4es biztos elég hosszú lesz (nekem p5km van FSP 500al), a 4pinesben már ennyire nem lennék biztos. nekem alulra fordított ventivel nem ért el addig (de az alsó slotban egy eléggé magas x-fi fatal1ty pro gamer van, legfelsőben egy x800gto, a kettő kb egyhosszú és egymagas is!), fordítva pár centin múlt, de elég volt. ha nincs ilyen baromi magas kártyád alul, szerintem hosszabbító nélkül épphogy elég lesz.
van egy 3.5ös kiegészítő hely, az idés vinyóm nekem abban van (dvdíró is ides, máshogy meg nem lehetett bekötni). szerintem oda befér a cooler.
viszont a vinyók előtt van a front 12es venti, tehát azoknak a hűtése meg van oldva alapból (tesztek szerint megfelelően).
egyébként a ház kellemes, ezért az árért nem rossz, bár azért annyira nem magas, mint számítottam
(jó, a chieftec B szerverház/dragon is tervben volt) majd irok picit többet is saját tapasztalatokról, ha sikerül egy órán belül beleaplikálni a thermalright ifx-14et
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest