- Androidos fejegységek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Egérpad topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz
K1blaze
üzenetére
Szerintem egy kalap fos, az alaplap ultra gagyi, a procival nem lenne akkora baj, a video kari is elég gyengusz, de azért kösz. Ami ér benne valamit az a ház, táp, procihűtő.
Hogy gondolod a táp alá a venti rakást, szerintem felesleges. Megemeltem 5 cm-el a házat hogy azért mégis jobban kapjon levegőt. Ha lesz rá keret majd lecserélem a gyári hűtőket, és kap még hátra is egyet, de ehhez a konfigurációhoz, ez a hűtés is felesleges volt. Végülis azért cseréltem le a házat, tápot, hűtőt, mert nyáron akarok venni, valami komolyabb cuccot, ha lemegy a phenom 2 940 ára, esetleg i7 920(de nem feltétlen akarok ddr3-at, és az alá a lap is drágább). De ha nem lesz rá keret, akkor csak a lapot cserélem le egy valamilyen 790 Fx Sb 750-es lapra, abban talán lehet egy kicsit nyúzni a procit is, és veszek még egy jobb videó karit. Ahhoz már kell a jobb hűtés, és az előző tápom a mostani géphez is gyenge volt (codegen 400 w)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Energiaital topic
- Gitáros topic
- Androidos fejegységek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest