Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
No, csak elkészültem a befejezéssel.
-
rudi
nagyúr
Az egy dolog, hogy kaja pia nem lehet, a másik meg, hogy eddig a kökin vagy hasonló magyar metróvégállomáson nem láttam olyat, hogy felmossák a kocsit (majd szárazra törlik), Tajvanon viszont igen
A NOVA sajnos nem fért bele a programba, bár nem si bánom annyira. Egyedül egy jó X60 akkura lenne szükségem, más hardver nem érdekel.
-
rudi
nagyúr
Megnéztem a Guru3D képeit. Szerintem messze nem olyan jó a felhozatala a csókának mint az emény. Mindent bedöntött válogatás nélkül, ráadásul az AMD-s tényleg jó csajok nagy részét meg nem kapta el. Ami viszont tuti, hogy egy jobb vakus gépe volt mint nekem
-
rudi
nagyúr
Viccet félretéve, b@sszátok meg már egy kicsit! 10 napig folyamatosan dolgoztam, napi 4-5 órákat aludtam, toltam két 20órás, +6 óra időeltolódásos utazást. Csak jár már nekem egy qrva fél pihenőnap. És csinálok majd a bloghoz még szöveget valamikor, szóval örüljetek inkább!
-
-
rudi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest