Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ő sem mondta, hogy ettől lesz gyorsabb az intel. Te hivatkoztál amcsi-ra, csupán ezt javították.
Amúgy én sem tudtam, hogy kanadai. Sőt, én pl. JayZTwoCents-ről hittem azt, hogy kanadai, erre most nézem, hogy ő meg pont amcsi

(#125) -Skylake-: azért az általános életkörülményeket azért meghatározza. De ez OFF.
Mellesleg carl18 dobta be egyáltalán a nemzetiség témát, hogy amcsi, senki nem feszegette volna sose, mert a Zen2 kapcsán nem szempont.(#110) the_mad: Azért PC-n sem kerül 4x annyiba ugyanazt a minőséget kihozni, mint konzolon.
Ha 3x-4x annyiért veszed a PC-t, akkor jobb minőséget kapsz, aminek ára van. Ne azt nézd, hogy _akár ennyiből is vehetsz PC-t_, azonos szintet hasonlítgassunk, almát almával. Tény, hogy adott szinten a konzolnak jobb az ár/érték aránya, de túlozni is felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Atya világ.