Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván ez teljesen igaz, de az a baj, hogy sokszor inkább 650, vagy 750 az alja és az már teljesen fölösleges.
Én annak idején egy 550-es Gold Seasonic-ra vágytam, de nem volt kapható, ezért vettem a 650-es Seasonic beles Corsairt (AX 650). A Seasonic kicsit drágább lett volna, de mégis azt választom, ha van.
-
Parano1d
tag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Mondjuk azért sem nagyon van kicsiben, mert majdnem ugyanolyan drága, mint egy 550W-os. Akkor meg inkább vesznek egy nagyobb teljesítményűt, ami 30-40%-ig passzív. Kis fogyasztású gépnél teljesen mind1.
-
haxiboy
veterán
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Seasonic Platinum Fanless van egész kicsiben (460W)
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
400 W körül azért nincs platinum se titanium, mert felesleges. Ezen a teljesítményen nincs olyan számottevő hatásfok különbség silver-gold-platinum kategóriák között, amiért érdemes lenne kifizetni az árkülönbözetet.
-
-
M107
addikt

Szép ára van egy régebbi modellnek is.
Gondolkodok rajta egy 8 éves CTG 500 váltana egy nem gamer gépbe
Tudom oda minek de ha fele annyit bír mint a kis CTG akkor már örülök neki
+
A táp egy fontos eleme a pc-nek legyen bármilyen, persze észerű árazás és keretek mellett, azért nem kell elszállni vele

-
Cifu
félisten
Avagy az FSP szerint sincs élet 550W alatt...

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- GIGABYTE C200 Glass
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest