- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
Nyilván ez teljesen igaz, de az a baj, hogy sokszor inkább 650, vagy 750 az alja és az már teljesen fölösleges.
Én annak idején egy 550-es Gold Seasonic-ra vágytam, de nem volt kapható, ezért vettem a 650-es Seasonic beles Corsairt (AX 650). A Seasonic kicsit drágább lett volna, de mégis azt választom, ha van.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Parano1d
tag
válasz Geri Bátyó #8 üzenetére
Mondjuk azért sem nagyon van kicsiben, mert majdnem ugyanolyan drága, mint egy 550W-os. Akkor meg inkább vesznek egy nagyobb teljesítményűt, ami 30-40%-ig passzív. Kis fogyasztású gépnél teljesen mind1.
-
haxiboy
veterán
válasz Geri Bátyó #8 üzenetére
Seasonic Platinum Fanless van egész kicsiben (460W)
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Geri Bátyó
addikt
Részben egyetértek, de sokan szeretnének félpasszív, vagy passzív tápot és azért az árkülönbözetet is megfizetnék és paltinumból ez simán megvalósítható. De félpasszív biztosan és üzembiztosan.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Apollyon
Korrektor
válasz Geri Bátyó #6 üzenetére
400 W körül azért nincs platinum se titanium, mert felesleges. Ezen a teljesítményen nincs olyan számottevő hatásfok különbség silver-gold-platinum kategóriák között, amiért érdemes lenne kifizetni az árkülönbözetet.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Geri Bátyó
addikt
Én is szívesen látnék egy 400-450W-os tápot platinum minősítéssel, de konkrétan nem létezik. Goldból is ritka. Mondjuk az is igaz, hogy ott meg a kábelezés tud szegényes lenni, amit nem is értek.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Szép ára van egy régebbi modellnek is.
Gondolkodok rajta egy 8 éves CTG 500 váltana egy nem gamer gépbe
Tudom oda minek de ha fele annyit bír mint a kis CTG akkor már örülök neki+
A táp egy fontos eleme a pc-nek legyen bármilyen, persze észerű árazás és keretek mellett, azért nem kell elszállni vele
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M@cika
őstag
Pedig ez nem igaz. Ha valakinek nem kell (brutális) videokártya, akkor nem fog a gépe fogyasztani nemhogy 550 w-ot, de a harmadát sem. Persze, ha a táp már 20%-os terhelésen is 85%-os hatásfokú, akkor ez nem okoz problémát. (nekem elég a 400-as Hexa+)
Nasit a kis fehér medvének!
-
félisten
Avagy az FSP szerint sincs élet 550W alatt...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest