- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
nem volna vele baj.. szerintem ha elegánsan lenne megoldva, de sok, nagyon sok esetben igénytelenül már-már bazári ... gyárilag.
pl. nincs bajom a háttér világításos billentyűzetekkel, ha nem szivárog a gomb mellett a fény ... de ezek direkt így építik őket (igen kevés a kivétel), sőt vagy olyan is, ami hirdeti magáról az rgb háttér világítást, a fény mindenütt jön a gomb mellett, de a gomb felirata nem világít, mert egyszerű kupakfestés ... na az már a teljesen értelmetlen kategória ...
-
Ermac
tag
Mai napig nem értem miért ilyen népszerű az RGB....talán túl öreg vagyok már ehhez ?
-
hajbel
addikt
Kb. ezt a 0 airflowt vártam a bitfenixtől, nem kellett csalódnom. Van helyette viszont ergébé orrba-szájba.
-
DraXoN
addikt
és most kéretik sorrendbe rakni, hogy melyik házban fognak először a légáramlat hiányában megfőni a hardverek...
egyébként manapság ha egyik-másik gyártó standjához odamenne valaki és olyan házat "kérne", hogy plexi vagy TG oldallap nélkül, sima lemez oldalfalas "kuckó", hirtelen az egész eseményen minden zene és az összes ember elhallgatna és nézné ezt az "ufót" aki ilyen házat keres a felhozatalban? egyre inkább az az érzésem...
de ezen házak közül max a fehér az ami nem fő be... de ez se garancia a jó szellőzésre...
-
Csinálják ezeket a nagy házakat, és akkor olyanokat olvasni, hogy elfér benne 3 db 3,5" HDD, egy 360-as radiátort már nem lehet a tetejébe építeni, sőt már a 240-is extra lassan.
De legalább szépe egyediek, sosem látott formákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest