- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rejtett csatlakozós VGA MSI módra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
A front ventiket én is lekapcsoltam, majd megnézem játék alatt mennyit számít, valószínű nem sokat, bár itt két oldalról szív, az 500-as csak egyről. Meg amúgy is már pár nap alatt tiszta por, macskaszőr a szűrő, jó persze ezért van és nem is zavarna, ha egyszerűen lehetne kivenni és tisztítani, de a ház topikba már írtam, hogy kell egy kis erőszak a levételhez. Minden más elegáns benne, ha már most upgradeltek, ezen agyalhatott volna a tervező, hogy pl. alulról ki lehesenn húzni, mint a tápnál. Ugye nem lehet?
A HDD-t én is kivettem, mármint benne hagytam, ha néha csinálok egy backupot, akkor csak rákötöm. Helyette két 2.5-9-ös laptop HDD van, minimális zajjal, SSD a játékoknak és egy NVMe a rendszernek.
-
Floyd80
addikt
-
Floyd80
addikt
Amúgy ez a fehér szín meddig lesz fehér, ugyanúgy besárgulnak mint a 90-es években?
-
Floyd80
addikt
Meg az ablaklevételen is finomítottak:
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest