- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
A front ventiket én is lekapcsoltam, majd megnézem játék alatt mennyit számít, valószínű nem sokat, bár itt két oldalról szív, az 500-as csak egyről. Meg amúgy is már pár nap alatt tiszta por, macskaszőr a szűrő, jó persze ezért van és nem is zavarna, ha egyszerűen lehetne kivenni és tisztítani, de a ház topikba már írtam, hogy kell egy kis erőszak a levételhez. Minden más elegáns benne, ha már most upgradeltek, ezen agyalhatott volna a tervező, hogy pl. alulról ki lehesenn húzni, mint a tápnál. Ugye nem lehet?

A HDD-t én is kivettem, mármint benne hagytam, ha néha csinálok egy backupot, akkor csak rákötöm. Helyette két 2.5-9-ös laptop HDD van, minimális zajjal, SSD a játékoknak és egy NVMe a rendszernek.
-
Floyd80
addikt
-
Floyd80
addikt
Amúgy ez a fehér szín meddig lesz fehér, ugyanúgy besárgulnak mint a 90-es években?
-
Floyd80
addikt
Meg az ablaklevételen is finomítottak:
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest