- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
A front ventiket én is lekapcsoltam, majd megnézem játék alatt mennyit számít, valószínű nem sokat, bár itt két oldalról szív, az 500-as csak egyről. Meg amúgy is már pár nap alatt tiszta por, macskaszőr a szűrő, jó persze ezért van és nem is zavarna, ha egyszerűen lehetne kivenni és tisztítani, de a ház topikba már írtam, hogy kell egy kis erőszak a levételhez. Minden más elegáns benne, ha már most upgradeltek, ezen agyalhatott volna a tervező, hogy pl. alulról ki lehesenn húzni, mint a tápnál. Ugye nem lehet?
A HDD-t én is kivettem, mármint benne hagytam, ha néha csinálok egy backupot, akkor csak rákötöm. Helyette két 2.5-9-ös laptop HDD van, minimális zajjal, SSD a játékoknak és egy NVMe a rendszernek.
-
Floyd80
addikt
-
Floyd80
addikt
Amúgy ez a fehér szín meddig lesz fehér, ugyanúgy besárgulnak mint a 90-es években?
-
Floyd80
addikt
Meg az ablaklevételen is finomítottak:
Új hozzászólás Aktív témák
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest