- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akula
őstag
Ha a funkció azt kívánja, akkor igen.
Nekem az a problémám az ilyen jellegű fejlesztéssel, hogy 1. környezetszennyező és drága, kivéve, ha egy harmadik világbeli helyen rabszolgákkal szereltetik, ott meg ugye még nem számít, hogy mit áldoznak fel érte, 2. ki volt megkérdezve erről, hogy ez bizony kell? mert én nem találkoztam semmiféle fogyasztói igényfelméréssel.
Ez így nagyon általános, be is dobom az off topic-ot rá, de sejtem, hogy volt egy már kialakult technológia és a marketingesek (már megint) terméket fejlesztettek kútfőből. Ez nem termékfejlesztés, ez nálam a tüzijáték, smink és vattacukor kategória. A fejlesztést kezdhetnék mondjuk az innovatív szén alapú áramkörökkel. Nem állnék a fejlődés útjába, az biztos
Ez így nem a fújolás divathulláma, de valahogy olyan "nesztek nektek RGBLED upgrade" érzésem van.
Peace testvér, nem személyeskedtem, hanem ahogy mondtam általánosságban írom.(#9) Apollyon: +1
-
Apollyon
Korrektor
Akkor félreértettél, mert egyébként én pont, hogy a fejlődés mellett állok, és azt nem szeretem, amikor visszatartják a technológiát, és az új generációs gépek meg kevesebb hasznos funkciót tudnak, mint az elődjük.
Pl. szerintem az elég nagy visszalépés, hogy egyre jobban vékonyítják a notebookokat, meg megbúgosítják, cserébe a teljesítmény a béka farpofája alatt van, a throttlingolásról nem is beszélve.Ha megnézzük a gépkínálatot, inkább dizájngépeket árulnak innováció helyett.
Egy sokadik kijelző nem innováció, ha annyira frankó lenne az ilyesmi, már 10 éve meglépték volna. De majd meglátjuk, hol lesz ez a projekt pár év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Kés topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Metal topik
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest