Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ugyan már, ez puhányoknak való.
Még emlékszem rá, amikor tizensokéve kölcsönkértem a szomszéd talicskáját, hogy át tudjam tolni a Chieftec DA01BD toronyházamat meg a 21" CRTt a két utcára lakó haverhoz Diablo 2 party céljából.
-
flexxx2
őstag
Az nem is fontos egy hordozható eszköznél, hogy hány Kg?
-
ALBY
senior tag
Jó dolog egy ilyen könnyű plusz monitor bizonyos esetekben.
Melós notebook mellett hurcolászva.
Egy kajak telefonra kötve, BT perifériákkal, lehet alkalmilag valamit munkálkodni egy hotelben.
Nem értem ezt miért kell gémernek csinálni. (azon túl hogy így nyilván drágábban adják)Részemről a tabletem használom második monitornak a dohányzóasztalon a Spacedesk app segítségével, vezeték nélkül.
De munkahelyen is oda lehet támasztani így egy nagy monitor alá, és mehet rajta valami másodlagos progi vagy böngészés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest