Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
üzenetére
32 éves vagyok és nekem tetszenek az ilyen cuccok, és az ismeretségi körömbe sora váltják le a haverjaim a cuccaikat rgb-s re pedig +/- 5 év korkülönbségű emberekről van szó! Van haver aki még 20 ezres razer rgb egér alátétet is vett, pedig arra még én is azt mondom hogy felesleges, vagyis nem az rgb mert nekem is rgb-s alátét van de a 20 ezres razer az felesleges, meg lehet venni 10 ezer alatt is kb úgynazt
Van haver aki 6 gen intel megjelenése előtt kb 3 hónappal vett új gépet, azóta is állandóan siránkozik hogy miért nem tudott még kicsit várni, és nem nem azért mert hogy nem elég neki a 4 gen, hanem mert hogy milyen szép rgb-s alaplapok vannak a 6 genhez meg rgb ramok... de most már csak ezért ő nem adja el a gépét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van haver aki 6 gen intel megjelenése előtt kb 3 hónappal vett új gépet, azóta is állandóan siránkozik hogy miért nem tudott még kicsit várni, és nem nem azért mert hogy nem elég neki a 4 gen, hanem mert hogy milyen szép rgb-s alaplapok vannak a 6 genhez meg rgb ramok... de most már csak ezért ő nem adja el a gépét.