- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
A beállítások elrontása és az userek hülyének nézése helyett nem lenne egyszerűbb simán vágni 10-20%-ot a GPU max. órajeléből és arányosan csökkenteni a feszültségét??
Nem tudom mobil GPU-k csinálják-e ezt, de mobil CPU-nál már pl. rég bevett szokás hogy akksiról alacsonyabb max. órajelet érhet el mint amikor be van dugva a hálózati töltő - nyilván fogyasztás csökkentés céljából, de mint tudjuk az egyenesen arányos a zajszinttel is.Visszatérve a grafikai beállítások csökkentésére, már csak azért se értem hogy ettől miért lenne halkabb a gép, mert ha lejjebb veszed a grafikát azzal jellemzően nem az éred el hogy kevesebbet fog dolgozni a GPU hanem azt, hogy magasabb lesz az FPS, a terhelés meg marad ahol volt... vagy ha CPU limitet oldottál fel a grafika csökkentéssel akkor a GPU terhelés még feljebb is megy mint előtte...
Szóval ez így hülyeség, vagy társul hozzá egy max-FPS limit is amit elfelejtettek megemlíteni? De ha meg azt limitálják akkor megint ott tartunk hogy mi a francnak visszavenni a grafikát?...Aztán lehet én vagyok a hülye hogy logikát keresek bármiben is amit NV csinál?...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest