- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
A beállítások elrontása és az userek hülyének nézése helyett nem lenne egyszerűbb simán vágni 10-20%-ot a GPU max. órajeléből és arányosan csökkenteni a feszültségét??
Nem tudom mobil GPU-k csinálják-e ezt, de mobil CPU-nál már pl. rég bevett szokás hogy akksiról alacsonyabb max. órajelet érhet el mint amikor be van dugva a hálózati töltő - nyilván fogyasztás csökkentés céljából, de mint tudjuk az egyenesen arányos a zajszinttel is.Visszatérve a grafikai beállítások csökkentésére, már csak azért se értem hogy ettől miért lenne halkabb a gép, mert ha lejjebb veszed a grafikát azzal jellemzően nem az éred el hogy kevesebbet fog dolgozni a GPU hanem azt, hogy magasabb lesz az FPS, a terhelés meg marad ahol volt... vagy ha CPU limitet oldottál fel a grafika csökkentéssel akkor a GPU terhelés még feljebb is megy mint előtte...
Szóval ez így hülyeség, vagy társul hozzá egy max-FPS limit is amit elfelejtettek megemlíteni? De ha meg azt limitálják akkor megint ott tartunk hogy mi a francnak visszavenni a grafikát?...Aztán lehet én vagyok a hülye hogy logikát keresek bármiben is amit NV csinál?...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest