Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- Milyen alaplapot vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hamarosan mind begombázunk?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

stratova veterán válasz  noPublicFG

üzenetére noPublicFG

üzenetéreKhmm nyáron lesz 11 éves az A6vm, amit októberig napi szinten használtam. Azt hiszem kimaradtam pár selejtes szériából, ha ez valóban így van. 
- 

Szeretem az Asus notikat, mert a dizájn közel áll az ízlésemhez és általában a klaviatúra is jó, viszont utálom is mert, ha lejár a garancia, menetrend szerint elromlanak. 
- 

stratova veterán Szerintem, ha annyira nem jött volna be nekik ez a vonal, nem erőltetnék a szériát. Egyébként nem csak ők gyártanak vékony, dizájnos 4/8 CPU + dGPU-s notit. 
 A Dellnek ott az XPS, HP-nak az Envy / Zbook Studio egyik sem újkeletű széria. Utóbbi gyártónál szerintem dizájnban pedig nagyon erős a Spectre.
- 

cigam titán Az Asus "kreatív" csapatának csak ennyire futja: [link] stratova 
 El kéne dönteniük, hogy riválisok akarnak lenni, vagy utánzó majmok.
- 

DjFlanker aktív tag Húú, egy ilyen sötétkék Zenbook Pro-t erősen elfogadnák  
- 

-Faceless- őstag Ez tény, mint ahogy már minden második munkaállomást ebbe az irányba terelnek. Nekem csak annyi gondom van, hogy a más helyeken megosztott marketing képeken a laptop 4K-s monitora mellett még két monitor rá van kötve, és mindegyiket használja videó vágás közben. Ezt pedig egy csöppecskét megtévesztőnek érzem. 
- 

stratova veterán válasz  -Faceless-

üzenetére -Faceless-

üzenetéreEz sokkal inkább MacBook Pro rivális szeretne lenni, mint igazán komoly mobil WS. 
- 

CptAdamica veterán Vivobook Pro és a Zenbook Pro jól néz ki. Bár azt nem értem mi értelme a Vivobookra 2 darab USB 2-es csatit tenni 2017-ben. Legalább a dvd meghajtót elhagyták... 
- 

-Faceless- őstag Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Zenbook Pro melyik párhuzamos világban lesz jó grafikai munkára, vagy videóvágásra 19 mm-es vastagsággal. De a fene tudja lehet tudnak valami amit én nem, biztos van már olyan új csodatechnológia amivel tudnak egy ekkora laptopot is hűteni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Képregény topik
- További aktív témák...
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest