Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt0017
tag
Én nem is állítottam ezt, az előttem szóló akadt fent azon, hogy hó végén nem lesz (mondjuk tény, hogy nem, szóval jogosan). A lényeget te is leírtad, függetlenül attól, melyik modellt választja, best buy. De nem kéne ezen veszekedni, én is túl offenzív voltam, ennél olcsóbban már nem lehet adni, lassan az AMD fizet érte. Arról nem tehet, hogy nálunk ez meg az jön még rá. Sorry, reggel van.
-
leviske
veterán
Így már értem.
(#390) SylverR: Pontosabb szerintem az a megfogalmazás, hogy az AMD részéről nincs hivatalos. Eddig voltak a szigetcsoportok, most meg jöttek a csillagok.
Ha lett volna rá korábban hivatalos verzió, akkor Abu85 biztos nem az 1.0/1.1/1.2 metodikát használta volna pl a DX12-es cikkekben.
-
leviske
veterán
Nem teljesen értem a mondatot.
Arról nem vagyok meggyőződve, hogy a Vega és a Polaris közt lesznek akkora különbségek, mint mondjuk a Fiji és Hawaii, vagy Hawaii és Tahiti között. Épp elég újítás lesz a cégnek, hogy a Vega-k HBM-el érkeznek.
Szóval ha így értetted, nem feltétlen hinném, hogy a Vega már GCN1.4-nek számítana, ha a Polaris-t GCN1.3-nak vesszük.
-
Fiery
veterán
Ezt szerintem nem nekem szantad
Egyebkent meg az pont egy dolog, hogy most ki es milyen mennyisegben gyart GDDR5X-et. A GDDR5X nem akkora varazslat, nem akkora kihivas, mint a HBM. Nem is annyira a tavoli jovoben ugyanolyan mindennapos cucc lesz, mint most a GDDR5. Ami ma me'g nem elerheto vagy nem gazdasagos, az par honap mulva mar konnyen az lehet. Mig ugyanez a HBM-rol a kozeljovoben nem mondhato el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest