Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fiery

veterán

válasz Malibutomi #113 üzenetére

Link? Csak mert nekem az ilyesmi PH-s Polaris beharangozo hirek remlenek --> Az AMD megjáratta a Polarisokat a GDC-n

"Mindenesetre ezt a teljesítményt a Hitman esetében legjobban teljesítő Radeon R9 Fury X sem tudja elérni, tehát, ha igazak a kiszivárgott adatok, akkor gyorsabb VGA jöhet."

Ehhez kepest jott egy RX 480, ami papiron me'g az R9 390X teljesitmenyet sem eri el.

Egyebkent nem azzal van a baj, hogy mivel inditanak, hanem azzal, hogy vagy ez van, vagy a Vega. A Vega megjelenesere me'g korulbeluli idopont sincs. Ha a Vega most jelent volna meg, a Polaris 10-zel egyutt, azt mondtam volna, hogy mindketto tok jo (amennyiben a Vega lenyomta volna a GTX1080-at, barmilyen mertekben). De ha azt a scenariot vesszuk, hogy a Polaris 10 jelenleg lenyomja a GTX1060-at (ami me'g nincs, de ezek utan konnyu lesz az nVIDIA-nak azt bearaznia), a 2 legerosebb GeForce-nak me'g kanyarban sincs a konkurenciaja, es ha lesz is Vega, arra azonnal erkezni fog a konnyebben es olcsobban eloallithato (ld. GDDR5X vs HBM2), valamint velhetoen gyorsabb megoldas az nVIDIA reszerol (GP102 / GTX1080Ti), akkor ez eleg borus szitu, legalabbis en nem tudom maskepp ertelmezni...

Új hozzászólás Aktív témák