- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Akciókamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
[TROLL/ON]Vajon ez is olyan silány fos lehet mint a Lanboy Air?[TROLL/OFF]
Analóg vén majom egy digitális világban
-
a lovas
tag
válasz TESCO-Zsömle #61 üzenetére
Száraz volt es penészes a zsömle na hagyjuk
-
a lovas
tag
-
korion
senior tag
válasz BlackSoft #57 üzenetére
olvastam az írásod és most is elolvastam!
nekem is Silverstone házam van tegnap óta csak elfelejtettem!én 20320-ért vettem számlával!(Raven)de ha vmi tetszik megveszem "akármennyi" és én heti 5 óra BF és sorik-internetre használom!(3930k)
Te dolgozol vele és 5-8 évre vetted!Sajnos emberi tulajdonság az irigység és beindul,ha akarod,ha nem!(de,hogy ennyire és még hangoztatja is
én is büszke lennék rá!
Nem Te csinálod a KockaTV-t?
SZERK. Mindig röhögök az embereken mikor 10 levelet váltottunk és elkéri a számom!
most olvastam az aláírásod!Néztem a videokat! (tetszetek és tanultam belőle egy csomót!)
[ Szerkesztve ]
Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
MaXX81
tag
Méhtelepen jó ha adnának érte 7-8e forintot, és van aki meg 170e kiadna 18kg alumíniumért...
-
ZooLLeR
tag
válasz TESCO-Zsömle #48 üzenetére
Ezt nem annyira kalkuláltam bele.Így már lehetséges a 170e.
Farhát eladó.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha nem belföldön veszed, akkor is meg kell fizetned az áfát, csak nem vásárláskor, hanem amikor a határra ér. NAV megfogja és kapsz a postától egy levelet, miszerint kérik a számlát. Te elküldöd, ők meg szépen feladják neked a címedre a cuccost sima postai csomagként utánvéttel. Az utánvét összege pedig a postaköltség+vám+áfa kombinációja.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
DarkFire
csendes tag
Drága, nem szép és még nem is extra. Ennyi pénzért azért adjanak már valamit amire azt mondom WOW! Valahogy nem jön át nekem. Csak összehasonlítás végett: van egy Cosmos II-m amit még tavaly vettem 91 ezerért, na most az mind kínált helyben, mind hűtésben mind anyagban veri ezt a házat. Ebből az árból majdnem két Cosmos ház kijönne.
Sean Tyas & Dima Krasnik RuLeZ
-
Zimmy88
tag
Úgy látom van a kettő között egy kis rés amin kétoldalra tud szellőzni. Megjegyzem, szerintem sem jó ez így, itt inkább csak ferde ízlésű designerekkel terveztették a házat, a mérnökök nem sok szót kaptak...
(#44) korion:
Csak a véleményét mondta el, és mivel a szépség szubjektív, én nem ítélem el érte. Nekem mondjuk tetszene, ha lenne két számmal kisebb méretben, tizedennyiért Így csak az a véleményem, hogy aki ennyit kiad egy számítógépházért, az az értékrendem szerint nem teljesen normális
[ Szerkesztve ]
FZR2000 ®
-
paperboy
senior tag
Ennyiből egy jó gépet össze lehet rakni...
-
dredbiro
senior tag
továbbra sem vagyok hajlandó cserélni a chieftec nagy tornyomat, 170k ? ugyan már...
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
Angel1981
veterán
Klassz ház, de az árral nagyon elszálltak.
-
veterán
Azt az k....istenit nem semmi ház,mindenben a toppon van.Rohad nehéz,nagyon jól néz ki,és k....va drága.
Nem a mi műfajunk.duree54
-
eventus
veterán
Hátulra is mehetett volna 140 mm venti..
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Kolbi_30
őstag
aha oke..ez miben mas mint egy 30 ezres haz? vagy egy 20 ezres?
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
ZooLLeR
tag
válasz Snip3r_HUN #27 üzenetére
Ha nem belföldön veszed,akkor 500dolcsi.
Belföldön ez az összeg +áfa ugyebár.Farhát eladó.
-
Jack@l
veterán
De akkor honnan hova szellőzik a vízhűtő radija?
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
.mf
veterán
Szomorú. 180-190-192 óta nem nagyon jöttek ki normális géppel; bár az is igaz, hogy onnan már nehezen lehet tovább lépni.
Vastag oldalfalhoz: a 180-190-szérián is vastag oldalfalak voltak, de nem tömör fémből, hanem fém-műanyag zajelnyelő szendvics.
Shodan: nézz utána a P180-nak. A maga idejében eléggé úttörő és innovatív volt, elég magasra állította a mércét, az azon megjelent megoldások csak évek múlva kezdtek máshol is megjelenni, egyes cégek meg mai napig másolják... Éppen ezért írtam, hogy szomorú, hogy egy ilyen innovatív és nagy névtől már csak ilyenekre futja egy méltó P1xx-utód és értelmes innováció helyett.
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
TomiLi
addikt
Úristen! Már nem csak a dVGA piaca szűkül, hanem a pc házaké is?
Bogyorisz
-
erik88
aktív tag
ez csak egy vicc ügye?? 170 ezerért egy számítógép ház, amihez adnak kettő ventilátort??
-
ZooLLeR
tag
Senkinek nem szúrt szemet hogy 500 dolcsi az 140e ft?
Most 280ft 1USDFarhát eladó.
-
Shodan
addikt
Inkább vennének példát a phanteksről: Phanteks Enthoo EVOLV ATX [link] 3mm aluminium kevesebb mint harmadennyiért, szuper kialakitással, ötletekkel és funkcionalitással.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Habugi
addikt
Naaa, nem értékeled eléggé azt a 170ezret érő "újdonságot", hogy az előlapi ventik nem a tömör HDD kereteket fújják telibe, amik ráadásul vagy kivehetőek vagy nem.
Ez így ebben a formában sokkal kisebb teljes félreértés.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Balu972
aktív tag
Arra azért jók az ilyen vastag falú gépek, hogy a betőrő nem szalad el vele a hóna alatt. Nálunk pl. ez volt (cosmos 1000-s ház megpakolva van vagy 20 kiló)
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
Snip3r_HUN
addikt
Ez nekem nem tetszik, sőt 170k-ért egyenesen ronda...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
snecy20
nagyúr
Kétszeres túlárazást érzek (minimum)
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
domos
senior tag
Nem szép, de legalább drága.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
jamez
senior tag
Miért árulnak 250.000-os női táskákat vagy cipőket? hogy mindenki tudja rólad neked milyen drága cuccod van.
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
babkukta
senior tag
kihagytátok a cikkből a lényeget .. mi is kerül 170 ezerbe?
Üdvözlettel, Tibi
-
Jack@l
veterán
Szép szép (irtó ronda), de hogy a vinyókra fújja a meleget, az azért karcos
Bár aki kiad 170e-et ezért, ilyen apróság nem zavarja.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
subset
senior tag
Ezek nem normálisak....500$ ???
Használj Te is szabad szoftvert !
-
BlackSoft
addikt
Hát a mostani TJ11-emnél megértem a 200k-s árat, és egy 900D esetében is lehet okot mondani a 100k-s árra, de még lehetne sorolni a kevésbé ismertekkel is, mint a caselabs termékei. De ez az Antec ház se nem műalkotás, se nem nagyon, se semmi. 50k-ért szépen elférne a többi között a webshopok listái közt.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
-=MrLF=-
senior tag
Kettőt kérek! Az egyel korábbi hírben lévő In Win ház elbújhat.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
putti
aktív tag
Számomra ez jelenti a vicckategóriát. Nyilván lehetne rajta vitatkozni kinek mennyire tetszik és olcsó-e vagy drága, részemről ez ironikusan drága és nem is szép. Nem rossz, de nem is szép. Én ezért az alkotásért max 20 ezret adnék ki, sem többet. Hangsúlyozom hogy mindez csak az én véleményem.