Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
[TROLL/ON]Vajon ez is olyan silány fos lehet mint a Lanboy Air?[TROLL/OFF]
-
a lovas
tag
válasz
TESCO-Zsömle #61 üzenetére
Száraz volt es penészes a zsömle
na hagyjuk
-
a lovas
tag
válasz
TESCO-Zsömle #59 üzenetére
A Tescos zsömlét viszont igy sem tudom felulmulni
-
korion
senior tag
válasz
BlackSoft #57 üzenetére
olvastam az írásod és most is elolvastam!
nekem is Silverstone házam van tegnap óta csak elfelejtettem!én 20320-ért vettem számlával!(Raven)de ha vmi tetszik megveszem "akármennyi" és én heti 5 óra BF és sorik-internetre használom!(3930k)
Te dolgozol vele és 5-8 évre vetted!Sajnos emberi tulajdonság az irigység és beindul,ha akarod,ha nem!(de,hogy ennyire és még hangoztatja is
én is büszke lennék rá!
Nem Te csinálod a KockaTV-t?
SZERK. Mindig röhögök az embereken mikor 10 levelet váltottunk és elkéri a számom!
most olvastam az aláírásod!Néztem a videokat! (tetszetek és tanultam belőle egy csomót!)
-
MaXX81
tag
Méhtelepen jó ha adnának érte 7-8e forintot, és van aki meg 170e kiadna 18kg alumíniumért...
-
ZooLLeR
tag
válasz
TESCO-Zsömle #48 üzenetére
Ezt nem annyira kalkuláltam bele.Így már lehetséges a 170e.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha nem belföldön veszed, akkor is meg kell fizetned az áfát, csak nem vásárláskor, hanem amikor a határra ér. NAV megfogja és kapsz a postától egy levelet, miszerint kérik a számlát. Te elküldöd, ők meg szépen feladják neked a címedre a cuccost sima postai csomagként utánvéttel. Az utánvét összege pedig a postaköltség+vám+áfa kombinációja.
-
DarkFire
csendes tag
Drága, nem szép és még nem is extra. Ennyi pénzért azért adjanak már valamit amire azt mondom WOW! Valahogy nem jön át nekem.
Csak összehasonlítás végett: van egy Cosmos II-m amit még tavaly vettem 91 ezerért, na most az mind kínált helyben, mind hűtésben mind anyagban veri ezt a házat. Ebből az árból majdnem két Cosmos ház kijönne.
-
Zimmy88
tag
Úgy látom van a kettő között egy kis rés amin kétoldalra tud szellőzni. Megjegyzem, szerintem sem jó ez így, itt inkább csak ferde ízlésű designerekkel terveztették a házat, a mérnökök nem sok szót kaptak...
(#44) korion:
Csak a véleményét mondta el, és mivel a szépség szubjektív, én nem ítélem el érte. Nekem mondjuk tetszene, ha lenne két számmal kisebb méretben, tizedennyiért
Így csak az a véleményem, hogy aki ennyit kiad egy számítógépházért, az az értékrendem szerint nem teljesen normális
-
paperboy
senior tag
Ennyiből egy jó gépet össze lehet rakni...
-
dredbiro
senior tag
továbbra sem vagyok hajlandó cserélni a chieftec nagy tornyomat, 170k ? ugyan már...
-
Angel1981
veterán
Klassz ház, de az árral nagyon elszálltak.
-
Azt az k....istenit nem semmi ház,mindenben a toppon van.Rohad nehéz,nagyon jól néz ki,és k....va drága.
Nem a mi műfajunk. -
eventus
veterán
Hátulra is mehetett volna 140 mm venti..
-
Kolbi_30
őstag
aha oke..ez miben mas mint egy 30 ezres haz? vagy egy 20 ezres?
-
ZooLLeR
tag
válasz
Snip3r_HUN #27 üzenetére
Ha nem belföldön veszed,akkor 500dolcsi.
Belföldön ez az összeg +áfa ugyebár. -
.mf
veterán
Szomorú. 180-190-192 óta nem nagyon jöttek ki normális géppel; bár az is igaz, hogy onnan már nehezen lehet tovább lépni.
Vastag oldalfalhoz: a 180-190-szérián is vastag oldalfalak voltak, de nem tömör fémből, hanem fém-műanyag zajelnyelő szendvics.
Shodan: nézz utána a P180-nak. A maga idejében eléggé úttörő és innovatív volt, elég magasra állította a mércét, az azon megjelent megoldások csak évek múlva kezdtek máshol is megjelenni, egyes cégek meg mai napig másolják... Éppen ezért írtam, hogy szomorú, hogy egy ilyen innovatív és nagy névtől már csak ilyenekre futja egy méltó P1xx-utód és értelmes innováció helyett.
-
TomiLi
addikt
Úristen! Már nem csak a dVGA piaca szűkül, hanem a pc házaké is?
-
erik88
aktív tag
ez csak egy vicc ügye?? 170 ezerért egy számítógép ház, amihez adnak kettő ventilátort??
-
ZooLLeR
tag
Senkinek nem szúrt szemet hogy 500 dolcsi az 140e ft?
Most 280ft 1USD -
Shodan
őstag
Inkább vennének példát a phanteksről: Phanteks Enthoo EVOLV ATX [link] 3mm aluminium kevesebb mint harmadennyiért, szuper kialakitással, ötletekkel és funkcionalitással.
-
Balu972
aktív tag
Arra azért jók az ilyen vastag falú gépek, hogy a betőrő nem szalad el vele a hóna alatt. Nálunk pl. ez volt (cosmos 1000-s ház megpakolva van vagy 20 kiló)
-
Snip3r_HUN
addikt
Ez nekem nem tetszik, sőt 170k-ért egyenesen ronda...
-
snecy20
nagyúr
Kétszeres túlárazást érzek (minimum)
-
domos
senior tag
Nem szép, de legalább drága.
-
jamez
senior tag
Miért árulnak 250.000-os női táskákat vagy cipőket? hogy mindenki tudja rólad neked milyen drága cuccod van.
-
babkukta
senior tag
kihagytátok a cikkből a lényeget .. mi is kerül 170 ezerbe?
-
Jack@l
veterán
Szép szép (irtó ronda), de hogy a vinyókra fújja a meleget, az azért karcos
Bár aki kiad 170e-et ezért, ilyen apróság nem zavarja. -
subset
senior tag
Ezek nem normálisak....500$ ???
-
BlackSoft
addikt
Hát a mostani TJ11-emnél megértem a 200k-s árat, és egy 900D esetében is lehet okot mondani a 100k-s árra, de még lehetne sorolni a kevésbé ismertekkel is, mint a caselabs termékei. De ez az Antec ház se nem műalkotás, se nem nagyon, se semmi. 50k-ért szépen elférne a többi között a webshopok listái közt.
-
-=MrLF=-
senior tag
Kettőt kérek!
Az egyel korábbi hírben lévő In Win ház elbújhat.
-
putti
aktív tag
Számomra ez jelenti a vicckategóriát. Nyilván lehetne rajta vitatkozni kinek mennyire tetszik és olcsó-e vagy drága, részemről ez ironikusan drága és nem is szép. Nem rossz, de nem is szép. Én ezért az alkotásért max 20 ezret adnék ki, sem többet. Hangsúlyozom hogy mindez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Formula-1
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple MacBook
- Microsoft Excel topic
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Mazda topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest