Hirdetés

2019. május 25., szombat

Szponzorunk

Computex 2015: 170 000 forintos házat mutatott be az Antec

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A minőségi házairól elhíresült gyártó a tajvani kiállításra időzítette legújabb, Signature S10 számítógépházának bejelentését.

Hirdetés

Az Antec standja a vadiúj Signature S10 házak bejelentésétől hangos, melyből több darabot is kiállítottak, különféle beállításokkal.


[+]

A nagytorony (full tower) kialakítású házzal elsősorban a nagy teljesítményű PC-kre ácsingózó vásárlókat célozza meg az Antec, hisz igen sok alkatrészt képes fogadni a Singnature S10, miközben a hűtésre vonatkozóan is átgondolt koncepció született.


[+]

A termék oldallapjai 4 milliméter vastag, szálcsiszolt alumíniumból készültek, melyek végül fekete színt kaptak. Emellett egy üvegből készült oldallappal szerelt kiadással is előáll az Antec, ami egyszerűen csak az S10G jelölést kapja. Kívülről meglehetősen letisztult, elegáns megjelenéssel rendelkezik a Signature S10, melynek tetején négy darab USB 3.0 port, egy fejhallgatókimenet és egy mikrofonbemenet, illetve a bekapcsológomb található. A házba összesen 6 darab 3,5"-es, illetve nyolc darab 2,5"-es meghajtó építhető. Az alaplap szempontjából Mini-ITX-től E-ATX-ig mindent fogad a Signature S10, melybe legfeljebb 31,75 centiméteres grafikus kártyát, illetve 16,5 centiméter magas processzorhűtőt építhetünk.


[+]

A ház összesen hét darab ventilátort tartalmaz alapfelszereltség gyanánt, mely további egy darabbal bővíthető. Ezek az egyedi, Three Chamber Design kialakításnak megfelelően három, kvázi különálló szekció légcseréjéről gondoskodnak. Az alaplap kamrájában két 14 centiméteres és négy 12 centiméteres ventilátor kapott helyet, míg a merevlemezek szekciójában egy 12 centiméteres légkavaró operál. Az alsó, egy igen méretes tápegységet is fogadni képes kamrában található az opcionális, egy darab 120 milliméteres ventilátornak kialakított hely. A porosodás megelőzése érdekében az eltávolítható, és így mosható szűrők sem maradtak ki.


[+]

Végül, de nem utolsó sorban a vízhűtések szerelmeseire is gondolt az Antec, ugyanis a Signature S10 összesen három radiátort is képes fogadni. A ház tetejébe egy 240 vagy 280 milliméteres modell szerelhető, a közepébe egy 240, 280, vagy 360 milliméteres darabot lehet rögzíteni, míg hátulra egy 120 milliméteres fér el.


[+]

A közel 18 kilogrammos tömegű, minden hájjal megkent nagyágyú ára igencsak húzós, ugyanis mindezt 500 amerikai dollárra árazta be az Antec, ami jelenleg idehaza nagyjából 170 000 forintot jelent.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.