- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
A Rog cuccok mikor lesznek bemutatva ??
-
Kapanyél
őstag
Ennyi Win8-as tablet után mi értelme van annak az AiO-nak?
-
matteo_szg
őstag
válasz
Balala2007 #12 üzenetére
A Broadwell nagy előrelépést jelent majd a Win 8.1-es tablet piacon.
-
Balala2007
tag
válasz
matteo_szg #10 üzenetére
Koszi!
Ezek erdekes reszletek:
32 ora uzemido, a tablet resze 670 gramm -
Tyű az a router gyerekek.......
Szinte látom magam előtt a Designer-t amikor megjön a levél.
"Te Jani itt egy új hardver tervezzél hozzá valami házat, de a szaki megmondta, hogy 6 antenna lesz rajta....." -
matteo_szg
őstag
válasz
Balala2007 #9 üzenetére
Jól érted.
-
Balala2007
tag
Jol ertem? Ez a ASUS Transformer Book T300 Chi lenne az elso(?) 14 nanos (Broadwelles) , passziv huteses (?), normal Windowsos ketyere? "Core m" a Broadwell piaci neve?
-
Entryy
aktív tag
", hogy a dokkolóként is funkcionáló billentyűzetes részben egy Intel hardver dolgozik, ami a Windows 8.1-et hajtja"
Ha ez így lenne,akkor az Asus "csodát" is integrált a Transformer Book Vbe
A billes részben "csak" egy hdd van, még akku sincs.
-
Goblin12
őstag
Az a router.
Jó lenne az a monitor, de mégse.
-
r00r1
aktív tag
Az AMD mikor fog szerepelni? Mert a fb oldaluk szerint valamit be fognak jelenteni.
Ja: és bocs az OFF-ért. -
imibogyo
veterán
Ide nekem egy ASUS Transformer Book V-öt.
Na nem biztos, hogy "olyan jó", de nagyon kíváncsi vagyok rá. Főleg, hogy ha jól értem pl. egy SMS érkezésekor, vagy egy híváskor sem kell kidokkolni a telefont Android tablet/notebook funkcióból (ami logikus is). Már csak arra lenne szükség, hogy egy akármilyen headset-el is működjön a dolog (két jack dugó) és akkor semmi sem áll az útjában a minőségi telefonálásnak például munkahelyről, amikor amúgy is gép előtt van az ember. Gondolom alapból csak BT-s headset-el, vagy a telefonba dugott "egy-jack"-esekkel működik.
És ha jól látom, akkor Windows-os használatkor is megoldották, hogy lássuk a telefont magát? Az nem semmi lenne, persze ez lehet csak illusztráció.
Régi álmom, hogy úgy össze tudjam kapcsolni a telefonomat és a gépemet, hogy tudjak böngészni a telefonkönyvben és a gépem headset-jével tudjak telefonálni, ami ugye klasszisokkal jobb minőségű, mint akármelyik telefonhoz megvásárolható eszköz. És ugyanez igaz SMS-ezésre is. Ez utóbbit régen a Nokia tudta (Nokia Suite), nem értem az újabb rendszerekhez miért nem készítik el az alteregóit. Láttam a Microsoft SMS Sender-ét, de az nekem valahogy nem akaródzott működni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
MU-MiMo-t úgy kell elképzelni, hogy több eszköz folyamatos kapcsolatban van az adóval, nem kell várniuk az adóra semmilyen körülmények között? Kevesebb latency, stb?
Tehát, ha itthon próbálnék több WiFi eszközön pl YouTube-ot nézni, akkor nem működne vagy ez csak a live broadcast-okra vonatkozik (pl UStream)? -
Cobra.
őstag
Az a router olyan, mint egy sündisznó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Durva Ultrabook, 5 in 1 hibrid, új átalakulóművész Transformerek, tablethadsereg, übergyors Wi-Fi útválasztó, 4K-s monitor és egy AiO.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest