- OLED TV topic
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Jöhet az új PlayStation kézikonzol?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobra.
őstag
Az a router olyan, mint egy sündisznó
-
radi8tor
MODERÁTOR
MU-MiMo-t úgy kell elképzelni, hogy több eszköz folyamatos kapcsolatban van az adóval, nem kell várniuk az adóra semmilyen körülmények között? Kevesebb latency, stb?
Tehát, ha itthon próbálnék több WiFi eszközön pl YouTube-ot nézni, akkor nem működne vagy ez csak a live broadcast-okra vonatkozik (pl UStream)?[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
imibogyo
veterán
Ide nekem egy ASUS Transformer Book V-öt.
Na nem biztos, hogy "olyan jó", de nagyon kíváncsi vagyok rá. Főleg, hogy ha jól értem pl. egy SMS érkezésekor, vagy egy híváskor sem kell kidokkolni a telefont Android tablet/notebook funkcióból (ami logikus is). Már csak arra lenne szükség, hogy egy akármilyen headset-el is működjön a dolog (két jack dugó) és akkor semmi sem áll az útjában a minőségi telefonálásnak például munkahelyről, amikor amúgy is gép előtt van az ember. Gondolom alapból csak BT-s headset-el, vagy a telefonba dugott "egy-jack"-esekkel működik.
És ha jól látom, akkor Windows-os használatkor is megoldották, hogy lássuk a telefont magát? Az nem semmi lenne, persze ez lehet csak illusztráció.
Régi álmom, hogy úgy össze tudjam kapcsolni a telefonomat és a gépemet, hogy tudjak böngészni a telefonkönyvben és a gépem headset-jével tudjak telefonálni, ami ugye klasszisokkal jobb minőségű, mint akármelyik telefonhoz megvásárolható eszköz. És ugyanez igaz SMS-ezésre is. Ez utóbbit régen a Nokia tudta (Nokia Suite), nem értem az újabb rendszerekhez miért nem készítik el az alteregóit. Láttam a Microsoft SMS Sender-ét, de az nekem valahogy nem akaródzott működni.
-
r00r1
aktív tag
Az AMD mikor fog szerepelni? Mert a fb oldaluk szerint valamit be fognak jelenteni.
Ja: és bocs az OFF-ért. -
Goblin12
őstag
Az a router.
Jó lenne az a monitor, de mégse.
-
Entryy
aktív tag
", hogy a dokkolóként is funkcionáló billentyűzetes részben egy Intel hardver dolgozik, ami a Windows 8.1-et hajtja"
Ha ez így lenne,akkor az Asus "csodát" is integrált a Transformer Book Vbe
A billes részben "csak" egy hdd van, még akku sincs.
[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Balala2007
tag
Jol ertem? Ez a ASUS Transformer Book T300 Chi lenne az elso(?) 14 nanos (Broadwelles) , passziv huteses (?), normal Windowsos ketyere? "Core m" a Broadwell piaci neve?
[ Szerkesztve ]
AIDA64.com
-
matteo_szg
őstag
-
őstag
Tyű az a router gyerekek.......
Szinte látom magam előtt a Designer-t amikor megjön a levél.
"Te Jani itt egy új hardver tervezzél hozzá valami házat, de a szaki megmondta, hogy 6 antenna lesz rajta....."“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Balala2007
tag
válasz matteo_szg #10 üzenetére
Koszi!
Ezek erdekes reszletek:
32 ora uzemido, a tablet resze 670 grammAIDA64.com
-
matteo_szg
őstag
válasz Balala2007 #12 üzenetére
A Broadwell nagy előrelépést jelent majd a Win 8.1-es tablet piacon.
jupiiii
-
Kapanyél
őstag
Ennyi Win8-as tablet után mi értelme van annak az AiO-nak?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
XuChi
addikt
A Rog cuccok mikor lesznek bemutatva ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CSAK KIBONTOTT! Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro AN17-41-R8PP GAMER notebook - R7 7735HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4050 6GB W11
- MacBook Pro M1 Pro 14" 8C CPU, 14C GPU 512 GB SSD 16 GB ram 122 ciklus végig tokban A244
- Új Lenovo 16 Legion 7 WQXGA IPS 165Hz Ryzen7 6800H 16GB 1TB RX6850M XT 12GB GDDR6 Win11 2év Garancia
- Új Lenovo 16 Gaming 3 WQXGA IPS 165Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 Gaming 3 FHD IPS 120Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Újszerű Gigabyte 15 FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest