Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Egérpad topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

#16939776 törölt tag válasz  Tigerclaw

üzenetére Tigerclaw

üzenetéreA cikben szereplő "2,41Ghz" alapján szerintem J1800 lehet benne, aminek 10W a TDP-je. 
 Tesztekben 19W körül írják az átlagos (Tesztcsomag által kiterhelt) teljesítményfelvételét, alap felszereltségű itx lapban 1dbSSD és 2x2GB DDR3L 1333.-rammal.
 1x1GB-vel és egyszerűbb felszereltségével, meghajtók nélkül, valószínűsítem hogy Load esetére adhatták meg a 15,6W-ot.
- 

Tigerclaw nagyúr Elvileg 2db 3,5 vagy 2,5 inches HDD/SSD-t tud fogadni. Aktív állapotban 15.6W, alvó üzemmódban 0,5W a teljesítményigénye. Az utóbbi jónak tűnik, de az 15.6W csak annak a függvényében, hogy ez csak a csúcs, mikor valami brutál videót dekódol, meg megy közben a letöltés rajta, vagy már akkor is ennyi, ha csak egyszerűen fut rajta egy torrent kliens, vagy csak médiakiszolgálóként, háttértárként üzemel. 
- 

joergie őstag Csak nekem tűnik úgy, hogy kimaradt a cikkből, hogy mennyi és milyen hdd befogadására képes a szerkezet? Amúgy...csak én érzem úgy, hogy ez nem egy nas, hanem egy htpc? de most komolyan. azért mert azt mondják rá, hogy NAS, és nincs előre telepített oprendszer, még akár windowst is lehetne rá rakni. 
 Ez így inkább egy popcorn hour konkurenciája, mint egy NAS-é. Nas-nak ott a wd mycloudja.
- 

Integra titán válasz  Tigerclaw

üzenetére Tigerclaw

üzenetéreakkor neked olyat kell venned, nem kell igazán értened sem, hogy miért...  
 én meg alig várom, hogy meglegyen a 470pro de lehet, hogy lesz az 471pro is, mert valszeg hamarosan jön a frissítés. de lehet, hogy lesz az 471pro is, mert valszeg hamarosan jön a frissítés.azért próbálj ki egy hp microservert xbmc-vel, utána kifogod dobni a fenébe a hülye média lejátszót meg a többi bohóc eszközt  
- 

Tigerclaw nagyúr Nem igazán értem, hogy miért vitték el a NAS-t ilyen multimédiás irányba. Jellemzően van otthon valami médialejátszó, akár egy smart Blu-ray player, akár egy smart TV, aminek elég egy hagyományos NAS médiakiszolgálóval. Egy NAS legyen ultratakarékos működés közben és idle módban is, mivel 0-24-ben fut amihez ez a dual core 2,4GHz-es celeron nem igazán passzol szerintem. 
- 

slashing senior tag Azért a cégek is meg szokták?! nézni miért adnak ki ennyi pénzt, te is olvasd a HP-s fórumban azt a Dell gépet 100e alatt van az ára, oké nincs rajta egy csili vili UI, a HP-t meg csak azért nem említettem már előbb hogy ne legyek elfogult mert nekem is az.... Az a cég ahova ez jó lenne oda ez mocskos drága(szerintem) ahol meg ezt simán megengedhetik oda meg vajmi kevés ez a cucc és ott meg már inkább kötöttség a saját UI még akkor is ha kompatibilis bármilyen hálózattal. 
- 

slashing senior tag ez komoly? És valaki ezt megveszi? Ez még akkor is 2-3* drágább ha adnak bele 4db WD RED-et... Hogy nem rohad rájuk az ilyen cucc az rejtély számomra még akkor is ha nyugaton nem ilyenek a bérek.... Őszintén érdekelne hogy mi kerül ezen ennyibe és ne gyertek a fejlesztés költséggel... 
- 

Integra titán ts-470pro a tuti nas.... 
 1200 dollár hdd nélkül 
- 

radi8tor MODERÁTOR Ezek a NAS gyártók mikor fognak már végre hatni a merevlemezgyártókra, hogy adják olcsóbban a HDD-t? 
 2014-ben már sokkal olcsóbban kéne árulni a 2-3-4 TB lemezeket.
- 

#16939776 törölt tag Szépen felszerelt cucc, egy tesztet megérhet. 
- 

XuChi addikt 
- 

Garada őstag Az árra leszek kiváncsi. 
- 

vittorio7 őstag A nővel együtt már igen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
- 

XuChi addikt Hmm lehet megvan a ds213j utódja  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de lehet, hogy lesz az 471pro is, mert valszeg hamarosan jön a frissítés.
 de lehet, hogy lesz az 471pro is, mert valszeg hamarosan jön a frissítés. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)