Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
A Chieftec nagytorony szerintem sokkal szebb. 2008 körül vettem, de azóta sem képes semelyik házgyártó olyat mutatni amiért cserélnék, a mostani házak ocsmányak.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nem rosszak a házak, de hülyébb nevet nem találtak a tápszériának?

-
zolyee
tag
Jóféle huzatos házikók, kék szinben jöhetne egy.

-
J.J. András
őstag
szerintem csak VEGAS ventillátorok, 5 különféle módba tudod kapcsolni őket.
A FULMO és HOPPLITE sorozattól már jelen vannak a házaikban. -
Daert
őstag
Az a piros ház kajakra HAF912 vagy a klónja......

-
Apika
addikt
Egész pofás darabok! Télen a piros, nyáron pedig a kék, hogy javuljon a hőérzet...

-
nicu71
addikt
a kék ventis házat elfogadnám,bár már épp hajszállal nekem sok az a led

-
válasz
elfelejtette
üzenetére
Olyan nincs... ha van is megfizethetetlen és árából veszel 5db másikat.
Ja egyébként köszi a válaszadóknak, a cikket nem olvastam el csak gondoltam, hogy ennek a venti típusnak van egy összegző neve márkától függetlenül.
-
elfelejtette
veterán
Most akkor a Triathlor a tápcsalád neve? Csak mert a legelső mondatban 'házcsalád' szerepel...
Amúgy tetszenek, bár én már szívesen megnéznék néhány 80+ platinum tápot is az 500W alatti kategóriában! -
lujó55
addikt
ez már csúcskategóriának számít?

-
Enermax újabb táp és házcsaládja? eléggé éles színei vannak azoknak a házaknak. Ződbe nem volt?

-
Abu85
HÁZIGAZDA
A név javítva. Köszi.

-
aram01
nagyúr
egy ilyen ház táppal már jöhetne is

-
bsh
addikt
én triathloR-nak olvasom.
-
Ezeknek a ventiknek van külön nevük amik így "viszik" a fényt magukkal pörgés közben és szép íveket mutatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest