Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÉM
tag
Meg tudom erősíteni, nekem is van pár 12-es venti a gépben. A pontos típusát most nem tudom, de évek óta mennek hibátlanul, ugyanolyan halkak, mint új korukban. Anno mosolyra fakasztott, hogy a boltban 5 év garanciát mertek írni a papírra. A gazdasági környezetet tekintve, gondoltam a bolt sehol nem lesz már, mikor nekem még érvényes garanciám lesz rájuk.
(Szerencsére)
Csak nehogy amiatt menjenek csődbe, hogy túl tartósak a ventijeik és lassabban forog a készlet. (Én sem vettem ventit már vagy 3, 4 éve) Mai fogyasztói társadalomban, inkább a "dobd el, vegyél másikat" a menő hozzáállás, az hozza a bevételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Odyssey G7 Gaming 32"
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest