Új hozzászólás Aktív témák
-
Erősen agyalok, hogy a mostani böszme Silverstone házban lévő gépemet lecserélem egy ilyen kis halk, takarékos gépre. Játékokból már kinőttem.
-
lujó55
addikt
fú de odavagyok ezekért a minigépekért!
-
Srodney
senior tag
kicsit hiányos az a lap de hátha lesz egy komolyabb is....
-
-
-
Prof
addikt
Érdekes, hogy jönnek az FM2-es lapok, de a proci még hónapokig nem jön ki hozzá.
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vision X és Vision HT egy az egyben Wesena mini ITX2 házikó.
Még az is lehet, hogy Wesena gyártja nekik, mivel az oldalukon több, mint fél éve out of stock. -
stratova
veterán
Az ASRock FM2A85 Pro4 hátlapján én 6 db USB 3.0-át véltem felfedezni.
-
stratova
veterán
Igazán érkezhetne ASRock Vision HT Trinity béllel is. Sokkal kellemesebb megjelenése van, mint a Brazos-os kistestvérnek, nyilván drágábban.
-
Igen pofásra sikerültek ezek a házikók, nem rossz technológia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest