Új hozzászólás Aktív témák
-
Erősen agyalok, hogy a mostani böszme Silverstone házban lévő gépemet lecserélem egy ilyen kis halk, takarékos gépre. Játékokból már kinőttem.
-
lujó55
addikt
fú de odavagyok ezekért a minigépekért!

-
Srodney
senior tag
kicsit hiányos az a lap de hátha lesz egy komolyabb is....

-
-
Prof
addikt
Érdekes, hogy jönnek az FM2-es lapok, de a proci még hónapokig nem jön ki hozzá.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Vision X és Vision HT egy az egyben Wesena mini ITX2 házikó.
Még az is lehet, hogy Wesena gyártja nekik, mivel az oldalukon több, mint fél éve out of stock. -
stratova
veterán
Az ASRock FM2A85 Pro4 hátlapján én 6 db USB 3.0-át véltem felfedezni.
-
stratova
veterán
Igazán érkezhetne ASRock Vision HT Trinity béllel is. Sokkal kellemesebb megjelenése van, mint a Brazos-os kistestvérnek, nyilván drágábban.
-
Graphics
Jómunkásember
Igen pofásra sikerültek ezek a házikók, nem rossz technológia

Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szóval i7-el tuti hangos lehet, de egy brazos, vagy hasonlóval nem igazán. Ja, és 2.5-ös hdd van bennük, na az se különösebben hangos.