Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidala
senior tag
Egyik sem jó válassz. Segítek, mert én is egy ilyen ember vagyok. Nem kicsi a lakás, de nem is nagy. 2 és fél szoba. Nappali-háló és eddig "iroda". Hamarosan viszont lesz sokkal jobb funkciója, ezért az asztali gépnek mennie kellett (lett egy új, boldog tulajdonosa).
A "desktop replacement" eredménye egy 16.4"-es multimédiás noti - ugyan nem egy hardcore gamer, de azért minden fut rajta. Viszont az egész napi ülőmunka után tudom használni bárhol a lakásban, fotelban ülve, a kanapén stb. Sőt el is tudom gond nélkül időnként messzebre is, ha szükség van rá. Nyilván egész napos hurcibálásra én sem ezt cipelném. Viszont mindent tud, amire szükségem van, sőt talán még egy picit többre.
Egy plusz pár négyzetméter, ami esetleg még szóba jöhetne, mondjuk a kényelmet akkor buknám, pedig összehasonlíthatatlanul drágább lenne.
Remélem kezd felsejleni a célpiac. Az emberek igényei különböznek, különben mindenkinek jó lenne a piros...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, Írisz scanner, LTE, 4K, 100% akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest