Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Projektor topic
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidala
senior tag
Egyik sem jó válassz. Segítek, mert én is egy ilyen ember vagyok. Nem kicsi a lakás, de nem is nagy. 2 és fél szoba. Nappali-háló és eddig "iroda". Hamarosan viszont lesz sokkal jobb funkciója, ezért az asztali gépnek mennie kellett (lett egy új, boldog tulajdonosa).
A "desktop replacement" eredménye egy 16.4"-es multimédiás noti - ugyan nem egy hardcore gamer, de azért minden fut rajta. Viszont az egész napi ülőmunka után tudom használni bárhol a lakásban, fotelban ülve, a kanapén stb. Sőt el is tudom gond nélkül időnként messzebre is, ha szükség van rá. Nyilván egész napos hurcibálásra én sem ezt cipelném. Viszont mindent tud, amire szükségem van, sőt talán még egy picit többre.
Egy plusz pár négyzetméter, ami esetleg még szóba jöhetne, mondjuk a kényelmet akkor buknám, pedig összehasonlíthatatlanul drágább lenne.
Remélem kezd felsejleni a célpiac. Az emberek igényei különböznek, különben mindenkinek jó lenne a piros...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest