Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
A cikkben van egy-két elég csúnya csúsztatás:
A felhasználói felület egyébként abból a szempontból különbözik a Windows Phone 7-től, hogy nem a Silverlight technológiára épít, hanem a HTML5 és JavaScript előnyeit használja ki. Ez egy fontos újítás, mivel a grafikus magok aktívan gyorsíthatják a tartalmak megjelenítésétGrafikus gyorsításhoz egyáltalán nem kell HTML5 + JavaScript használata, most konkrétan nem tudom a Silverlight renderere grafikusan gyorsított-e, de simán lehetne az is. A jelenlegi felület is hardveresen gyorsított.
Illetve én úgy tudom nem maga a GUI lesz HTML5 + JavaScript alapú, hanem az appoknak lesz ez a nyelve. [link]
Abu néha a szoftveres oldalról tud vicceseket írni.Viszont helló emberek, bizony a Win8 egy tabletre optimalizált oprendszer lesz, valószínű erős cloudos kötelékekkel. Kíváncsi vagyok moonman mit szól hozzá, amikor anno ezt megjósoltam és az orra alá dörgöltem akkor nagyon felhúzta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Borderlands 4
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- Bloodborne (PS4)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest