- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Én meg azt unom, de kurvára, hogy nem telik el úgy nap, hogy egy tech folyóirat címlapján ne lenne legalább két-három 3D megjelenítésről szóló cikk... TV-k, projectorok, játékok, mozi stb... Ezt tartom én generált marketing bullshitnek, mert azért nem akkora durranás... Jó poén meg minden, de szerintem (az előző kommentekből kivesézve) elég sokuk már rohadtul unalmasnak tartják ezt a baromi nagy hype-ot...
-
Ren Hoek
veterán
Bunkóság amit írsz, főleg ezzel a nyomis szöveggel. Nagyon.
Nem vagyunk nyomik, csak szerintünk nem akkora durranás mint a színesfilm, vagy az első 3d-s játékok (nem a megjelenítésre gondolok)
Csak egy marketingfogás, és nincs túl jó hatással a pl a térérzékelésre (moziból kijövet, visszakell szokni a normál térbe, ez nem mindenkinek megy gyorsan.
Üdv. Egy fogyatékos
Bár csak én is tökéletes testi adottságokkal rendelkező 'árja' lennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest