- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TV antenna és jelerősítés
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
craine12
tag
A képen eléggé Windows kinézetű oprendszer van, az ikonok és a tálca is eléggé árulkodó. Akkor ez most mit is futtat pontosan?
-
Hakuoro
aktív tag
Pár Youtube videó:
NVIDIA Tegra Performance Demonstration
Hands on with 5 Nvidia Tegra Netbooks
NVIDIA Tegra demo
Lejátszik HD videót a gpu segítségével és van benne flash gyorsítás is. És csak 1,2W ot eszik. -
]Phobos[
senior tag
Ebből még lehet is valami...
-
menalcas
őstag
"Az NVIDIA a Tegra lapkákra épülő termékek árazására is odafigyel. A beszámolók szerint a legtöbb készülék a 100 és a 250 dolláros ársáv közé esik"
Szal nem hogy 100dodó a lapka( az nem lenne olcsó) hanem amikbe berakja az NV azok kompletten leszenek ilyen árazásúak
Egyébként faja kis cucc, tényleg célirányos "grafikai egység", hajrá, mehet -
rtom
senior tag
Én ezzel meg is elégednék, kiváltaná az újságot is (sztem szintén a cikkben említett ARM-os cuccra épül). A videó szerint flash, video lejátszás megy, úgyhogy jöhet a cucc!
-
Bj Brooklyn
aktív tag
" A lapkára egyelőre a Mobinnova, a Pegatron, a CompalComm és az Inventec szentel komoly figyelmet, a nyugatabbra ismert márkák azonban nem fektetnek túl nagy hangsúlyt a chipre,... " Ööö a Pegatron nem az ASUS egyik fele
Tehát akkor az Asus két fele ( Pegatron és a Unihan ) külön saját nevükön is kihozhatnak dolgokat és nem fontos, hogy használják az Asus márkanevet??
-
Psych0
őstag
100 dollárért istenkirály
-
WilliamGhost
tag
irány nyugat! kell nekem ilyen!
-
Ez ér valamit Windows nélkül?
-
tlac
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5 üzenetére
ami nincs benne az OS-ben azt kb. el is lehet felejteni
csak, hogy linux-os os-ben kb minden meg van, ami kell egy sima desktop-hoz
-
Bibby
addikt
válasz
VaniliásRönk #5 üzenetére
Akkor én ezt az egész tegrát felejtősre teszem.
-
A tegra egy SOC = System on Chip
Tehát, egy komplettt rendszer egy szál pici csipben. ARM kompatibilis proci+satöbbi.
Valami ilyesmi.Tehát ugyanarra való, mint az előző hírben szereplő Qualcomm cumó.
(#4) Bibby: Őszintén szólva nem tudom, én is csak az itteni hírekből informálódom.
A proci része szerintem igen, de a grafikus része határeset. Videólejátszásban talán ez a jobb a célhardvernek köszönhetően.
A lényeg, hogy mivel ARM, nem mennek rajta az x86-os programok, bár gondolom, hogy az ARM-re írt linux disztrók is kínálnak megfelelő programkörítést. -
Killing
addikt
És ez a lapka konkrétan mire való?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest