- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Akkor írd le a Generals A.I.-ját.... full buta igénytelen, skirmish-ben kiszámítható időközönként küldözgette az egységeket szétszórva, meg építkezett és ennyi. Ha erőfölényben volt nehéz volt legyőzni... de ami a legviccesebb sokszor nem építette újra a bázisát, pedig meg volt rá a lehetősége, kb feladta a játékot, ha easy-n, de még szerintem normálon is. Ottmaradt egy csomó épülete és kész full kihalt player volt az A.I.
Ennél 100x értelmesebb és izgalmasabb ha összegyűjti a csapatot és úgy támad, ha pedig úgy érzi erőfölénybe ütközött visszavonul. Egy nagy támadó csapat ellen sokkal izgalmasabb harcolni és védekezni, mint időközönként küldött kis egységcsoportok meg távoli támadások ellen. Szvsz a jó A.I. szerintem csapatot gyűjt, hadműveletet tervez és lerohan, majd visszavonul.
Igazság szerint ezt még a Red Alert 2-ben sem láttam, hol volt ott visszavonuló A.I.?Generals meg 10x butább volt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Mobil flották
- AliExpress tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest