- Milyen SSD-t vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
válasz
atidzsiforc #18 üzenetére
Elég pofásan néz ki a Béta 4, most talán még szebb lett, mint volt. Viszont azt is a számlájára lehet írni, hogy még bugosabb is mint a korábbi Béták:S....
[link]Multiplayer játékról van szó nem a Black Dawnról az egy f*s lett. Muszáj vagyok ezt leírni, és "reklámozni" mert úgy veszem észre nincs egy nagy rajongó tábora a játéknak. A fórumok is kihaltak róla. Pedig összességében teljesen ingyenes, elsőosztályú a grafika, élvezetes, 4,76 GB-ot foglal, a gépigénye meg még a dual core korszakból való. Most jött hozzá egy Deathmatch játékmód is.
[link]Vagy csak én vagyok elfogult a játékkal kapcsolatban, és tényleg egy semmitmondó alkotás?
-
satz18
őstag
Este kipróbáltam: Hát még erősen béta állapotú. Irreálisan magas a hardverigény, sok grafikai bug, gyenge a fegyver visszarúgása, a sztori se az igazi, összességében sztem az eredeti renegade sokkal jobb, de még csak 4 pályán vagyok, túl a végéig még változhat a dolog.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #14 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #9 üzenetére
Izé, a Tiberium Alliance az a böngészős játék tudtommal.
-
Sontir Fel
őstag
Ha masert nem is, de a nosztalgia vegett ki kell probalnom
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
atidzsiforc #5 üzenetére
Már töltöm is, köszi! (: remélem elég 6-7 óra mókázásra
-
atidzsiforc
őstag
Amugy nem allitjak le a tiberium alliancest sem, 2 napja raktak ki egy postot amiben az all, hogy tovabbra is megy a projekt. Ma meg valami booster pack redeem kodot is kaptam emailben.
-
Shing
őstag
Ez így video alapján nagyon bejövős.
-
evo86
csendes tag
Ezt én értem csak a bizonyos kiadások megtörténtek pl tiberium 4 , red alert 3 amit valljuk be szemétre se veló talán még az ra3 kicsit de a 2höz képest az is kuka. Viszont amiben az emberek látnak fantáziát pl a Tiberium fps azt törlik...
-
atidzsiforc
őstag
A single kampany fent van az oldalukon amugy mar, lehet vele jatszani. [link]
-
evo86
csendes tag
Sok embert meg ez érdekelt "Tiberium című FPS" de hát megint valami gagyi jön...
-
oriic
HÁZIGAZDA
"hanem egy P2W mp megközelítés lesz. Akkor pedig jó esélyünk van egy futottak még tucat fpsre. Már én is nagyon várom a következő remekre szabott C&C játékot."
Nem p2w lesz, hanem egy teljesen ingyenes játék. Nem kell semmiért fizetni, full ingyenes lesz. Tudom ritka az ilyen a mai világban.
-
satz18
őstag
Engem annó a Renegade nagyon beszippantott a C&C hangulatával, az első pálya végén az ion cannon strike nagyon epic volt. Ebből a videóból valahogy nem jött át a feeling, főleg úgy, hogy nem egy solo kampányos, hanem egy P2W mp megközelítés lesz. Akkor pedig jó esélyünk van egy futottak még tucat fpsre. Már én is nagyon várom a következő remekre szabott C&C játékot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
6 éves cucc, és én most hallok róla először. A videó alapján bejön nekem, és még szerintem jól is néz ki, ahhoz képest hogy modként indult.
Videót nézve mondom hogy az ion cannon, aztán a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest