- Steam Deck
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
Renegade X Beta 4 magyar bemutató
[link] -
Sz_Imre
senior tag
Holnap jelenik meg a Open Beta 4 verziója.
Változás listája -
Sonja
nagyúr
-
sz.mich
tag
Én ma vettem rá magam, hogy kipróbáljam, le is szedtem az egy szem, 4GB-os telepítőfájlt, ami rendszerint megakad valahol. Pedig elvileg tartalmaznia kell az UDK-it, mindenesetre én megpróbáltam feltenni alapban azt is, és úgy sem hajlandó felmászni - lehet, hogy mégis meg kell várnom a hivatalos megjelenést? Szóval járt így még itt valaki rajtam kívül?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kampányt letolta valaki? AZ már egy ideje elérhető.
-
törölt tag
válasz
MCBASSTION #8 üzenetére
Biztos nem egy ilyen FPS-sel fog "visszajönni"...
-
MCBASSTION
aktív tag
remelem visszajon a c&c elmeny, es akk sokaig fogom nyuzni
-
KisDre
senior tag
Ha hoz egy UT2k4-s gameplay-játékmenetet, akkor érdekel a dolog
-
L_ajos
őstag
válasz
Meteorhead #4 üzenetére
Ezt nem gyengén benézted
-
Chiller
őstag
válasz
Meteorhead #4 üzenetére
Fail.
Ezt a játékot Unreal Engine 3-al csinálták. -
Meteorhead
aktív tag
Én ugyan sosem játszottam Renegade játékkal korábban, de annak ellenére, hogy ez teljesen F2P, elég csúnyán néz ki. Abban a korban, amikor a tabletek és a telefonok körül megy a hype, akkor az Unreal 3 motor már rég ingyen használható. Akkor miért nem azzal csináltak egy ilyen játékot? Ez nagyjából úgy néz ki, mint az UrbanTerror, csak még annál is régebbi. Az is teljesen F2P, de egy tök új motort fejlesztenek, ami talán már a finishben van, és UrbanTerror HD név alatt fut.
Nagyjából nekik is ilyesmit kellett volna csinálni. Mindenesetre egy próbált megér.
-
xmaas
őstag
Nem nezz ki rosszul kivancsi leszek vegeredmenyre
-
Cathulhu
addikt
Jujj, ez nekem mekkora csalodas volt mikor eloszor kiprobaltam. Szerintem a Renegade egy remek jatek, elveztem is anno, de egy hatalmas bajom volt vele akkor is, a teljesen valoszerutlen hitbox es sebzodesi rendszer. Mondom ezt atrakjak egy modern, rendes FPS motorra, az epic lesz, ehelyett kemeny munkaval sikerult a sracoknak azt a szornyu rendszer egy az egyben atultetni. Biztos nagy munka volt, de nagyon nem igy kepzeltem el
-
cannibal
senior tag
Nagyon klassz lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest