Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapti
tag
Red Alert 3 nekem nagyon bejött.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
kucseranor #14 üzenetére
RA3-mal úgy voltam, hogy a grafika végülis ha nem is lett túlzásba vive, így legalább nem egy nagy káosz kinézetre, nem zavar a sok szín ellenére sem a zsúfolt képernyő. De pld a víz az nagyon bejött
-
kucseranor
tag
válasz
raskolnikoff #11 üzenetére
Mennyi esélye van egy Generals folytatásnak? A grafikát viszont illene egy kicsit valósághűbbé tenni mert a RA3 valami vicc volt ahogy kinézett. 2 évvel ezelőtt megörültem a hírnek: http://www.gamestar.hu/jon-a-command-conquer-generals-2.html , aztán egy szánalmas C&C 4 lett belőle. :s
-
raskolnikoff
őstag
Ha úgy nézzük, Red Alertből már kijött egy jó folytatás (3) és a Tiberiumból is (3). Most jöhet egy kis Generals 2
-
csigacska
tag
A jó öreg Red Alert 1-2-nél nincs jobb, a mai napig elő szoktam őket venni, és néha nosztalgiázok egy kicsit.
Igazán örülnék egy Red Alert folytatásnak, de akár jöhet egy Tiberium Wars féle folytatás is, csak ne kövesse a CC4 vonalat, az kb kidobott pénz volt az ablakon, a többihez képest.
-
Kapti
tag
Red alert sorozat nagyon jó volt.
-
Én azt nem értem, hogy ennyi erőlködés ellenére hogyhogy nem bírnak kiadni egy játszható játékot...
-
törölt tag
Az sem lenne rossz, ha végre "találkozna" a két univerzum (RA | Tiberium).
-
afterburner_
őstag
Egy C&C Dawn jöhet, elég ha egy remake-t összedobnak a fiúk
én már annak is örülnék ha a hangulatot visszaadnák vele, mert nem igazán jönnek hasonló stratégiai játékok... vagy csak én látom rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest