Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapti
tag
Red Alert 3 nekem nagyon bejött.

-
raskolnikoff
őstag
válasz
kucseranor
üzenetére
RA3-mal úgy voltam, hogy a grafika végülis ha nem is lett túlzásba vive, így legalább nem egy nagy káosz kinézetre, nem zavar a sok szín ellenére sem a zsúfolt képernyő. De pld a víz az nagyon bejött

-
kucseranor
tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Mennyi esélye van egy Generals folytatásnak? A grafikát viszont illene egy kicsit valósághűbbé tenni mert a RA3 valami vicc volt ahogy kinézett. 2 évvel ezelőtt megörültem a hírnek: http://www.gamestar.hu/jon-a-command-conquer-generals-2.html , aztán egy szánalmas C&C 4 lett belőle. :s
-
raskolnikoff
őstag
Ha úgy nézzük, Red Alertből már kijött egy jó folytatás (3) és a Tiberiumból is (3). Most jöhet egy kis Generals 2

-
csigacska
tag
A jó öreg Red Alert 1-2-nél nincs jobb, a mai napig elő szoktam őket venni, és néha nosztalgiázok egy kicsit.
Igazán örülnék egy Red Alert folytatásnak, de akár jöhet egy Tiberium Wars féle folytatás is, csak ne kövesse a CC4 vonalat, az kb kidobott pénz volt az ablakon, a többihez képest.
-
Kapti
tag
Red alert sorozat nagyon jó volt.

-
Én azt nem értem, hogy ennyi erőlködés ellenére hogyhogy nem bírnak kiadni egy játszható játékot...

-
törölt tag
Az sem lenne rossz, ha végre "találkozna" a két univerzum (RA | Tiberium).
-
afterburner_
őstag
Egy C&C Dawn jöhet, elég ha egy remake-t összedobnak a fiúk
én már annak is örülnék ha a hangulatot visszaadnák vele, mert nem igazán jönnek hasonló stratégiai játékok... vagy csak én látom rosszul? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- XPEnology
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Dell Inspiron 5515 AMD Ryzen 5-5500U 16GB DDR4 512 GB SSD ÚJ Akku
- LOGITECH G PRO X WIRELESS
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

én már annak is örülnék ha a hangulatot visszaadnák vele, mert nem igazán jönnek hasonló stratégiai játékok... vagy csak én látom rosszul?