Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
De van. Az 1.
Annyian istenítik a 2-őt, hogy milyen fasza lett, valahol meg is értem, mert azok sztem nem az 1-en nőttek föl. Mi rengeteget játszottuk az 1-et hálóban (singleben meg hányszor kijáccottam), és amikor kijött a 2, csak egy párt napig tetszett, utána visszasírtam az első részt.
A 2 már nem azt a hangulatot sütötte magából mint anno az 1. Az egységek, a pályák, a hangulat egy teljesen más játékot formáltak meg. Nem lett rossz nem azt mondom, de számomra az már nem az a RA volt. Pedig nem tartom magam földhözragadtnak, és konzervdoboznak, mert nyitok az új dolgok felé is.
A 3 még rátett egy lapáttal a "gagyiságra", kb. 2 napig próbáltam vele játszani, de egyszerűen idegesített a tudat, hogy ezt merik RA-nak nevezni. Egy teljesen más címmel még element volna.TS-nek szintén fenomenális atmoszférát sikerült teremteni, a C&C 3 meg sem közelíti, bár nem tartom azt se rossz játéknak.
Dune 2 és 2000-ről szintén csak ódákat tudnék zengeni. Kár, hogy ezt a vonalt nem vitték tovább, bár félek, hogy szintén nem kapnánk olyan minőséget mint amikor ezek megjelentek. -
h.adam.92
őstag
van bétakulcsom ehhez az izéhoz, nem kell alá óriásvas, a jelenlegimmel simán megy csut maxon 1280*1024-ben, de én csalódtam a játékban, de mivel csak abétával játszottam, lehet h még tartogat számomra pár dolgot a teljes, hát legyen így
csak nemtetszik, h pontfoglalósba ment át a játék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Avast! Antivirus topic
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest