- Billentyűzet gondom van
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Nálam is hasonló volt a helyzet kb 0,5-1 éve, amikor is erősödött 1 kicsit a forint és mentem rögtön lecserélni az E8400at 1 Q9550re . De nem azért cseréltem le mert kevés lett volna az E8400 csak gondoltam a jövőre, volt 1 kis felesleges lóvém és a gépre költöttem . Bár mindenki azt mondta , minek költök már rá, amikor haldoklik a 775ös platform ? Én meg felhoztam azt indoknak , hogy nincs pénzem 1 lap-cpu-ram cserére illetve nem is áll szándékomba ennyit költeni ismét gépre . Azóta én is elégedett tulaj vagyok és nem is áll most sem szándékomba még megválni a 775-ös platformtól ! Mivel csak netre illetve néha játékra használom számomra elég sőt még sok is !
Az egészből azt akarom kihozni , hogy aki egy 2 magos prociról akar cserélni és nem tud konfigot váltani annak jó vétel lehet a Phenom
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Billentyűzet gondom van
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Battlefield 6
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- További aktív témák...
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest