- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nézzük, egy túlhúzótt i7, plusz raid kötet min 4 15k rpm-es vinyóval, plusz min kétGTX 285/GTX 295 rendszerrel, plusz valami Physx-nek, mondjuk egy GTX 260-vagy rokonlélek, és full terhelésnél azért már előfordulhat vígan a 700-800 W. S azért ha nem nagy gubanc egy tápot célszerű nem a rendszer max teljesítményére méretezni, hanem inkább kissé fölé.
Arra azért valamit mondj, honnan veszed ilyen biztosra a nagyobb táp kisebb terhelésen többet eszik a kissebbnél szöveget.
-
Zolás
addikt
Mint ahogy írtam kiemeltem 2 azaz kettő darab tápgyártót a sok közül aki atx tápot gyárt. Nem írtam hogy a legeslegjobbak vagy mindenképp legjobbak csak írtam 2 példát. Ja és ott van hogy "szerintem". Egy gyári seasonicnál egyszerüen nem kell jobb
Kiemelkedő minőséget gyártanak és megbízhatóak. A seasonic beles corsair meg olyan amilyen. Szintén egy példa.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Efelett már kicsit eljárt az idő és van már nála többet fogyasztó konfig is.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Quan-Chi
őstag
nyilván egy 1600as táp nem veszi fel a maximális névleges teljesítményt ... nem tudom hogy lehet ilyen hülyeségre még csak gondolni is de az biztos hogy alapjáraton jó pár %-al többet eszik kisebb társánál! viszont a jobb hőelvezetés miatt hosszabb lehet az élettartama és csendesebb is lehet! viszont aki egy 600-as tápt ki tud használni annak már gratulálni tudok! nem emléxek már pontosan de volt 1x ittPH-n a legtöbbet zabáló konfig asszem:
AW9-D max3
965D extreme 3.73@5ghz + valami spec nitró hűtés
4x2gb 1066-os vmilyen ram
4x500gb vinyó
meg CF X1950XTX
már nem mondom meg pontosan mennyit evett, de Kurv@ sokatkajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Cane
őstag
kapható valahol M.O-n ez az ultra tip. táp?
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
moha21
veterán
Azért rakhattak volna bele 105C kondit nem 85C...
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Dyno
veterán
illetve ha valami baj van és megszalad az a 85A?
Na ezért nem szeretem a single rail tápokat........főleg ha terhelhető akár 50-60A-al egy ág akár egy kábelcsonkon.
Stol-t idézem Vagyonvédelmi szempontból veszélyesek ezek a tápok.(#47) Ste: Jól tudod, de azok is kaphatóak nálunk, és a Sapphirenak el is adja a belet.
-
Ste
addikt
Enermax saját tápbelet gyárt tudtommal.
Amúgy milyen az a dupla csapágyas venti? Ugye nem a double ball bearing-re gondoltak, ami a régi ventikben is már megoldott volt? Mert ezesetben a szilikon gumicsík is kb hátsó törlésre lesz alkalmas (bár jobban belegondolva, még arra sem)
-
moha21
veterán
Nem, nyilván nem zabál annyit, de a kérdés minek ennyire felülméretezni? illetve ha valami baj van és megszalad az a 85A? Inkább arra gyúrjanak jobb legyen a hatásfoka és nem kellenek a vad számok ( lásd 5000w-os hangszórók). Asszem a legvadabb config is 400w-ot fogyaszt ( I7 cpu stb..). szóval 1200w....És tuti venni fogja majd a sok hülye(nyilván ezért adták ki ilyen paraméterekkel) és lehet többet eszik mint egy 600w-os(vmi normális márka) társa
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
8nemesis8
veterán
1600Wos táp?
Pedig mindenki arról beszél, hogy úgy fejlesszünk, hogy zöldek maradjunk kevesebb energiát fogyasszanak gépeink. Habár gondolom ezt az 1600Wos tápot nem átlag gépbe tervezték. -
DriderG
tag
Aki az 1000, 1200, illetve 1600W-os terméket választja, megérdemelne mellé egy "A gazdasági válság legnagyobb fogyasztói" feliratú klubtagsági kártyát. Csodálom, hogy ezen vásárlóknak nem olvad el a lábuk a gépház mellet, vagy nem értem, miért fűtenek még télen plusszba a lakásban? Röhej. A mikróban 800W-on már szétfő a leves...
-
Zolás
addikt
válasz #06658560 #34 üzenetére
Ami kis haznánkban kapható, minőségi, megbizható, és még atx szabvány is az az FSP és a Seasonic és az általuk gyártott belsőket eladó többi márka. (Pl Seasonic beles Corsair tápok.
Természetesen egy csomó szabványos gyártó van még most a 2 szerintem legmegbizhatóbbat emeltem ki.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Dyno
veterán
Chill bele Shenzhen Chi Yuan
Emmeg mi??Életembe nem hallottam róla, X4-be meg reméljük nem Andyson belek lesznek mint az x3-ba.
Amúgy emg úgy összeségében, kicsit komolytalannak tartom itt a felhozatalt...
-
törölt tag
Azon gondolkodom, moduláris, 80+gold minősítésű tápok vannak-e már mondjuk 500+ tartományban? És olyat ki gyárt, ha van, ha nincs akkor miért nincs? Nem kéne inkább kicsit a hatékonyságon növelni, s nem a birkózógépet erősíteni?
-
vzsryl
nagyúr
válasz Robi BALBOA #29 üzenetére
El van írva.
12V1@40A, 12V1@40A, és kombináltan nem 960W-ra, hanem 840W-ra képes.
[link][ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Robi BALBOA
őstag
A Chill Innovation CP-1000M 1000 W adatainál az látható, hogy 12v 40A és hogy ez 960watt!?!
Akár hogy is számolgatom az csak 480watt!
Reméljük oda a 40A helyett 80A akartak írni.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
7Heads Drago
veterán
Ezeknek az Ultra tápoknak milyen bele van?
tyúkbele netalán....Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Trolluska
tag
Eszembe jutott viszont néhány dolog, amire használható lenne egy ekkora táp
- a házon egy piros és egy fekete kivezetés (12V), aztán este a gép előtt fel tudod tölteni a kocsid akksiját
- szivargyújtó kivezetés, és arról miniporszívó, kempingtűzhely (csak a kávé melegen tartása végett), hordozható kompresszor (gép kifújatásához)
De viccet félretéve, meg lehetne csinálni, hogy az 5V-os cuccokat (ilyen-olyan töltők, tápellátások modemnek/routernek, stb.) közvetlenül a gépre lehetne csatlakoztatni, és akkor az ember nem azzal szenvedne, hogy 6x5x1cm-es aktív USB elosztó tápja kapásból 3 helyet elfoglal a hosszabítón
- előnyök: a megfelelően védett táp védi a rácsatlakoztatott eszközöket
- a kis s..r kapcsolóüzemű töltőtápok rövid idő alatt beadják kulcsot, ez valszeg jobban bírja
- a fenti cuccok jó részét úgyis a gép mellett használod -
Zolás
addikt
Elég lehuzkodni a kábeleket ha takarítod a tápodat. Nem kell semmilyen kábel miatt levenni a hátsó takarólapot hanem csak lehúzod, kiveszed a tápot és kifújod kompresszorral.
Továbbá gizdázhatsz vele hogy neked ilyet is tud
Amugy ti hol láttok 1600wot? Én csak 1200ast látok[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Azt szerintem nem is asztali PC-be tervezték már... ki vesz ilyet otthonra? Felesleges...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
14adam
addikt
Soha nem értettem,hogy mért jó ha lecsatolhatós az atx kábel
[ Szerkesztve ]
-
-
Trolluska
tag
Szerintem kicsit eltévedtek a tápgyártók. Igaz, hogy az elmúlt években az volt a tendencia, hogy az egyre újabb hardverek (gondolok itt a videókártyákra, mint a PC egyik csúcsfogyasztójára) egyre többet zabálnak, de ez mára megváltozott. A hardvergyártók egyre jobban reklámozzák a termékeket a fogyasztásuk alapján is. Igazából egy minimálpécét összerakva elég lenne egy 200W-os táp is, de sajnos alig találni olyat.
Egy komolyabb játékos gép se fogyaszt többet (egy videókarival) kb. 400W-nál. Én spec jobban örülnék, ha a teljesítményhajszolás helyett mondjuk passzív hűtés (néma táp!!! ) felé vennék az irányt. -
aram01
nagyúr
erről kocsit is lehet bikázni?
nagyon zsír cuccokIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
moha21
veterán
Kapcs üzemű mindegyik combos FET-ekkel megszaggatják az egyenirányított, pufferelt 50hz-es szinusz jelent utána egy nagyfrekvenciás trafóra küldik..persze azért van védelmi áramkör is meg stb... Egyébként tényleg ez mire kellhet? Lassan 3 fázis kell majd, mert nem bírják a 10-16A-es kismegszakítók ha mondjuk mosunk mellette
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
Azokat az Ultrakat kicsit túlárazottan érzem.
1600 W? Mégis hányat terveznek eladni?Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Psych0
őstag
+1
nekem is ez jutott eszembe a 12V/85A láttán. ezeken milyen zárlatvédelem van? mert ha véletlen egy hibás venti vagy valami pont annyira csesződik el hogy csak 80A-t szív azért az bőven elég ahhoz, hogy a szomszéd háza is leégjen.(#12)
LOL[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
L4R$()n
tag
Egy 1600Wosra benevezek, úgyis elromlott a hegesztőnk
-
moha21
veterán
85A hmm 2.5mm-es Bázikus elektródával 4-5 mm-es lemezt egy sorból meghúzok vele
/igaz nem 12V/ Szóval 85 A -al hegeszteni lehet!!(jó lehet 40-el is)[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
1600 W-os táp egy otthoni PC-be?!
Nooormááális????Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Móci
addikt
1600W? Az se gyenge...
A Chill kisebb tápjaira kíváncsi lennék, bár fene tudja, hogy milyen béllel készülhetnek."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Gonosz15
aktív tag
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
FRENK1988
veterán
Még jó hogy lehet ilyet kapni
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest