- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Stand módot használom éjjel nappal: 2 monitorod van egy síkban úgy hogy tudsz normális billentyűzetet használni de a laptop képernyőjét nem kell messzire eltolni.(külső monitorral)
Ágyban is filmet nézni stand mód hasznos.
Tablet mód: magazinok olvasása vagy valami pdf olvasása.
Sima mód: amikor utazom és kell egy használható laptop.
Ezt a sátrat nem használtam soha.
Tehát lehet többen nem értik itt a 360as laptop értelmét de én 2 év használat után csak 360at vagyok hajlandó venni a jövőben.
-
pengwin
addikt
Volt ilyen rendszerű gépem (Inspiron 7347).
A sátor mód pl. nagyon kényelmes ágyban filmnézéshez.
A billentyűzet 180° feletti zsanér nyílásszögnél lekapcsolt, a kijelző automatiksuan elfordul.Még ha nem is használja ki az ember mind a 3 módot, akkor is van előnyük, legfőképpen az, hogy sokkal masszívabb az ilyen gépek zsanérja. Az enyém már több, mint 3 éves, és ugyanolyan feszesen jár a fedele, mint új korában.
Ennél az XPS-nél viszont szerintem nagyon hülye helyre tették a szellőzőnyílást, az Inspiron 13 7000 hátsó ki- és beszívó nyílása sokkal praktikusabb volt, sosem takartad el, és le lehetett tenni puhább felületekre is, ezt az XPS-t viszont csak az valami állványon lehet majd használni.
Arra is kíváncsi leszek, hogy kb. 80-100W hőt hogyan vezetnek majd el egy ilyen vastag házban... személy szerint biztos vagyok benne, hogy ez a gép majdnem folyamatosan throttlingolni fog.(#15) chipesz
Sátor módban kevesebb helyet foglal, és puha felületen nem a billentyűzet nyomodík. Hiába kapcsol le, ezeknek a vékony laptopos billentyűzeteknek nem tesz jót a folyamatos nyomás. -
-
Ispy
veterán
Megfejtem én neked: nem jók, parasztvakítás, jól néz ki, jól is hangzik, de igazából semmi funkciója, ha a kijelző kicsi, akkor használhatatlan a bill, ha kijelző nagy, akkor meg van egy asztal méretű tableted, ami meg szintén használhatatlan.
Szóval én sem értem miért is jó ez, pedig volt egy T100-as Asusom, igaz el is adtam. Ennél már csak az érintőképernyős notebookok zavarnak össze jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új, tabletté alakítható XPS 15 nemcsak erős hardvert, de különleges felépítésű billentyűzetet is kapott.
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest