Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Új hozzászólás Aktív témák
-
zovifapp111
senior tag
Lehet hogy 10-ért olcsó, de ha használhatatlan akkor 10-ért drága. Esetleg egy netezős géphez,de ahhoz meg inkább egy wireless kombót ennyiért. Mondjuk az egér jól néz ki
-
GG888
senior tag
Most van egy Gigabyte M5100 (kb. 1500 Ft volt, mindent tud, az általános felhasználás tekintetében, 2 éve nyúzom), ha meg nagyon játék, vagy LAN, vagy pontos munka kell, akkor arra ott a Razer Lachesis.
Billentyűzetből egy Logitech G11-et nyüstölök, immár 6-7 éve (8e volt használtan, de egy porszem nem volt rajta), a billentyűk nem kopnak rajta, csak a szürke keret fehéredik ahol a kezem a WASD-ra fekszik, meg a bal kurzor nyíl alatt/mellett.
-
kigyi_23
addikt
Azért a 3KRO teszt az meglepett, hogy bukó. Nem vagyok teljesen tisztában a szabványokkal ezen a téren, hogy mit jelentenek, de van egy 10éves chicony billentyűzet a cégnél (ide jó ez is) és simán érzékel 5 billentyű lenyomásig mindenhol és ez tényleg a nagyon olcsó kategória nehogy már ezt ne tudják megoldani, mert olcsó, de ennyire azért nem.
-
turorudi
aktív tag
Amióta megvan az egér, azon gondolkodom, mire használható ez a szar. Normál, napi használatkor is gondolkodik, mire megindul, szaggat, amikor tolom, és ez már az alap képszerkesztést is lehetetlenné teszi. Szerencsére nem játszom, mert akkor már a szeméttelepen lenne darabjaiban. Az is nehezen viselhető, hogy a görgő nyikorog, de hogy nem lehet kikapcsolni azt a rohadt világítást még leállított gép mellett sem, azért az már a legalja.
-
tibor72
tag
Másnak is feltűnt a lehetőség ami a kupakokban rejlik.... mikor megláttam a képet nekem is ez jutott először eszembe, magyar kiosztású billzetet rendeltem, de gondolni kell a jövőre is. Persze mint honosító szett is tökéletes lehet, magyar kiosztással megegyező billentyűzethez. Szóval ez így érték
(az egeret meg el kell adni és még kedvezőbb a dolog
)
-
Burki
aktív tag
Úgy érzem akkor ez egy szériahiba... Én is nagyon szerettem használni, teljesen kényelmesen kézre állt. Viszont nekem nem csak nyikorgott a görgő, hanem a kattintást sem vette be. Így számomra teljesen használhatatlanná vált, mert az egész középső kattintását elég sokszor, és elég sok programban/játékban használom.
-
Kelvin
őstag
Alcím: Olcsó húsnak híg a leve
-
energy4ever
addikt
En ennek a szerianak az elso valltozatat hasznalom. Nyikorog a gorgo, de rendben van. 2 ismerosom is ilyen egeret hasznal szinten. Egyiknek teljesen megdoglott, gariba csereltek(amit kapott annak is nyikorog a gorgoje, de rendben van mukodesileg). Masiknak mar lejart a garija, es nem erzekelte az osszes kattintast. 4-bol 2 megdoglott, a tobbinek nyikorog a gorgoje... Itt latszik, hogy az olcso husnak hig a leve!
En nem veszek cooler master periferiat soha tobbet, az biztos!
-
haxiboy
veterán
-
nyunyu
félisten
Gep elott fotelben fetrengve, olemben a billzettel nem egyszeru.
Jobb kezemben eger, bal kezzel potyoreszek, igy ha a billzet jobb oldalan levo betuket keresem, akkor a kezemtol nem latom a J butyket.Amugy meg mindig nem tudok 10 ujjal gepelni, ha mindket kezem a billzeten van kb. 6-7-et hasznalok.
-
nyunyu
félisten
Inkább vegyél egy blank szettet és akkor nem zavar a feliratozás
Egy het utan zavar a feliratmentes feher billzet, mert ha felrenyulok, akkor nem tudom magamat a billzetre nezve javitani, aztan kizokkent, ahogy tapogatozva keresem a megfelelo gombot, sok backspaceszel korrigalva.
Viszont annyira nem, hogy visszategyem a magyarra dizajnolt ABS kupakjaimat, amiken annyira utaltam gepelni, mert nagyon vekonyak (-> HANGOSan kopog) es nagyon csuszik a feluletuk.
Sokkal jobb a massziv PBTn gepelni, nem zavar a hangja, meg sokkal kellemesebb a felszinenek a tapintasa.
Kinomban mar azon agyalok, hogy milyen szinure fessem a gombokat, hogy meglegyen a sakktabla, meg kene valami vasalhato matricat nyomtatni a gombok elere.
Ugyhogy az egesz estemet sikerult elbaltazni a dizajnnal, de meg nincs kesz a vegleges szinsema, mert akarhogy lopom innen az egyes festekek szin koordinatait, csak nem az a szin jelenik meg a sablonomon.
Tudom, menthetetlen vagyok.
-
-
kidy
csendes tag
Megvettem, hazamentem, 4 óra használat után kijött a nyikorgás a görgőnél.
Nc....
-
Shifty01
aktív tag
Nem valami nagy az előre lépés az előzőhöz képest.
Régebben nézegettem a kedvező ár miatt, de örülök hogy apex RAWot választottam egy mionix egérrel. -
SunMount3r
nagyúr
Biztos én vagyok tájékozatlan a témában, hogy mi a konkrét technikai oka, de én anno, mikor a szürke noname bill.-zeten toltam a Lotus-t 486-oson, már 2001-re megjósoltam volna, hogy ez a KRO-os dolog már rég nem lesz ilyen probléma. És nemcsak a +20K-s gémőr csodákban, hanem bármilyen alap, pár ezres billentyűzeten se... És nem 4 meg 5 KRO-ra gondolok, hanem akármennyire. (Remélem nem azért van mert kevés hozzá az USB sávszélessége
...) Csak nevetségesen hangzik, hogy még 3 gombot se vesznek be egyszerre...
-
nyunyu
félisten
Kilométer magas gombok, nálam nem a gamer, hanem a gagyi kategória.
Regen is ennyi volt a szokasos gomb magassag, csak a tucat billzet gyartok valahogyan leszoktak rola a kilencvenes evek vegere, aztan azota minden gombra egyforman alacsony kupakot tesznek, mert azt sokkal olcsobb gyartani, mint 4-5 kulonbozo formaju/magassagu sorozatot.
Mas kerdes, hogy ez a papirvekony, fekete festekbe tunkolt, majd lezerrel levakart mintazatu ABS kupak nem kelt komoly minosegi benyomast, mert egyreszt idovel csunyan kopni fog, masreszt meg a vekonysaga miatt kifejezetten felerositi a billzet zajat.
(Tudom, a vastag PBT kupak sem megoldas mindenre, hiszen egy csupasz keszlet mindenfele felirat nelkul tobbe kerul, mint ez a komplett billzet+eger kombo.
)
-
jani04
aktív tag
Akinek ennyire van pénze annak jó választás lehet.Ennyi.Nem kell ezt túldimenzionálni.
A"szakemberek"nyilván nem ezt veszik mert ez nekik hú meg ha. -
saelin
veterán
Meh...
-
NomadND1
senior tag
Ez valami ritka randa
Kilométer magas gombok, nálam nem a gamer, hanem a gagyi kategória.Bár biztos jó valamire, hiszen csili-vili és még világít is. Ja meg egér is jár hozzá
-
Argos
őstag
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
Velem együtt már 22.0%
-
nyunyu
félisten
10k az egesz szett???
Vegulis annyit meger, ha egy RGB hattervilagitasu mechanikus billzetre akarsz pot kupakkeszletet, es pont passzol ra a szabvany kiosztasu also sor. (nem mindegyikre jellemzo...)
Elvegre a legolcsobb kinai kupakszettek is ekorul mozognak.
-
kelekyle
őstag
Volt egy Devastator egerem, nyikorgott a görgő. És például játékra alkalmatlan volt... egy nagyon rántásra felugrott vagy leugrott... nem ajánlom senkinek.
-
Blindmouse
senior tag
Én ajándékba kaptam az első szériát, a mai napig gyűlölöm. Az egér agy nap alatt ment a fiókba, a bill is menne ha végre találnék egy elfogadható mechanikusat (fehér háttérvilágítás + MX brown + 10 key + 100 eurós ár)
-
-
macilaci78
nagyúr
Nem vennék gamer billentyűzetet, csak szavazni akarok valamire. - 20% Jájj.
-
GG888
senior tag
Szerettem az 1. sorozatot, bár csak egerem volt belőle egy kis ideig. Sajnos 2 barátomnak, a 3-ból akiknek ajánlottam és segítettem is a beszerzésben, egy pár hónap után elkezdett nyikorogni a görgője.
Lehet adunk egy esélyt a 2. szériának
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Cooler Master legolcsóbb, játékos billentyűzet és egér párosának második generációját.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest