- Autós kamerák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
sonix
csendes tag
Kicsit régen írtak mar a topicba...azert megprobalom. :)
szoval en is egy ilyen monitor vásárlásán töröm a fejem, es majdnem biztos vagyok benne, de azért érdekelne egy-két tapasztalat.
Filmnézésre milyen ez a viewsonic? főként játékra kellene, de olvastam hogy arra pont jó. meg az hogy fekete a kávája engem nem zavar (pont azert dönöttem a viewsonic mellett a samsung 172x el szemben mert az utobbi nem fekete :)) )
A rálátási szög ha jol emlékszem 140/140, ez elég egy mindennapi használathoz? tehat ha mondjuk keso este a fejemet se tudom mar tartani es lecsuszok a szekben akkor torzulnak a szinek?
es barmi rossz tapasztalatot irjatok le... gondolom sokaknak van már régota ilyen tftje es sok ido alatt biztos elojottek a hibái, ha vannak.
esetleg ha ennyi pénzért vki tudna jobbat ajanlani (fekete elonyben! :DD ) akkor ne tartsa vissza!
u a legfontosabbat majdnem kihagytam... kisebb felbontasokban milyen a képe? foleg jatekokban erdekelne!
[Szerkesztve]
Aktív témák
ph A Viewsonic VP171b papíron ugyanúgy 16 ms válaszidejű, mint számos versenytársa, ám a tapasztalatok szerint kilóg a sorból.
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest