- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem rád tartozik, de ha érdekel, a kísérletezés miatt. Mint technológia érdekel, nem azért, mert megabrutál fps-re van szükségem. Hogy ezt Te nem így látod, rendben. Ezzel semmi gond. Ha valaki nem igényli, elmondja, hogy neki nincs rá szüksége. Ennyi. Ezért nem kell véleményezni másokat.
Vagy mindenki hülye, akinek kell az, ami nekem nem? Esetleg két anyjuk van? -
somodisoma
senior tag
Mert van mas szempont is: pl.: hangero(hutes), vagy megbizhatosag, vagy stabilitas. De mindegy, kinek ez/kinek az. Mivel nekem sokkal fontosabb a megbizhato+halk chipset hutes (ezzel a stabilitas), a jobb tuning a dual LAN-nal, meg a 8 SATA-nal, amiket viszont soha nem fogok kihasznalni, ezert ezeket veszem eloterbe a vasarlasnal. Ha valakinek meg 8 SATA kell, az cserelje le vinyoit nagyobbakra, (igy halkabb lesz, kevesebbet fogyaszt, kevesbe melegszik...)
-
somodisoma
senior tag
Pont a kenyeres peldaval akartam illusztralni, hogy mivel jobb, de ezek szerint nem sikerult.
Papiron mondjuk ugynazt tudja egy rakat DVD-iro, es a gyakorlatban ugyen nem egyformak. Ha egy gyengebb minoseguhez (gyenbegg ertsd: Te gyengebbnek tartasz) adnak egy fasza IDE cabelt, akkor azt veszed meg, mert kapsz hozza IDE kabelt?
-
somodisoma
senior tag
Mivel csak 10% tuningol (ezt Te irtad), es a masik 90%-nak szuksege van az altalad leirt dolgokra.
Az meg, hogy jobban levesz, az nem zavar, ha jobbat kapok (nem tobbet, hanem jobbat).
Te mit veszel meg szivesebben? 1 kg szaraz kenyeret 100 ft-ert, vagy 75 deka friss kenyeret 100 forintert? -
somodisoma
senior tag
Milyen 3 db PCI-os kartyat tudsz elkepzelni, ami a felhasznalok 90%-ekanal van?
Milyen 8 db SARIAL ATA cuccot tudsz elkepzelni, ami a felhasznalok 90%-ekanal van?
8 SATA?
''nForce4 Storage:
- 4 x SATA 3Gb/s
- 2 x UltraDMA 133/100/66/33
- NVRAID : RAID0, RAID1, RAID 0+1 and JBOD span cross SATA and PATA
Silicon Image 3114R RAID controller:
- 4 x Serial ATA with RAID0, 1,1+0, and RAID5''
Ezt most olloztam a honlaprol.
Hanyszor haszlatad mar TE a dual LAN-t? En szoktam Lanpatyzni, de meg nem lattuk hianyat, hogy nincs, es akinek meg vna, nem latta elonyet, egyszer sem. -
fLeSs
nagyúr
A 8 SATA a juzerek 1 %-át érdekli, a két lan pedig dettó, még gigabitre is ritkán van szüksége az embernek. Ellenben hangkártyája mindenkinek van, és ha már lehet választani, akkor egy SB Live mint egy Realtek fostalicska, amit én használtam néhány hétig amikor rossz volt az Audigy-m.
Chipsethütés: ha a DFI-nek és az MSI-nek ment a halk chipsethütés, akkor az Asusnak is mehetett volna.
szerk: 3 PCI van az MSI-n is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL16 - 1 év garancia!
- 32GB DDR5 laptop ram csak 1-1db
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)