Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kricsi81
senior tag
heló
lehet nem a legjobb topik a kérdésemnek, de sürgős.
Van egy PSP 1004-em, elkezdtem cserélni az előlapját (újra), minden jól ment, átraktam a gombokat is, amikor: a joystick-et nem tudom átrakni, mert az új előlapnak túl kicsi az a köre, amin átkéne mennie a joynak
most mit tudok csinálni? valahogy le kell szedni a joy tetejét, és azt utólag felülről belerakni, ugye? vagy nem? de hogyan?
valaki segítsen!kovacsrichard.hu
-
csanadu
csendes tag
Komlón és környékén PSP feltámasztás 3.71 m33-2-re
LG 42" LH 3000,,,,,LG BD 370,,,,,WAYTEQ HD-90CX. AINOL NOVO 7 FIRE 4.0.4 ( 20120907 TM)
-
Kakadu111
csendes tag
1 páran azért sorbaálltak érte
-
palm treo 75
tag
Akor inkább ps2 ezt tudom is mer nekm is az van 80-90 ezer ft ér nemigazán éri meg olyan egy iphone az se ér 200 000 ft
Go! Go! Nokia!!! N95 + 8GB
-
palm treo 75
tag
Jókis gép márcsak a WIfi miatt is mert ha telefonunkban v. pda-nkak nincs meg ez a funkcijója {nem a htc kaiser ről van szó hanem nálam a palm treo 750 ről }
Go! Go! Nokia!!! N95 + 8GB
-
Pompi
MODERÁTOR
A fórum tuti nincs kipusztulva. Ez a topic lehet, hogy kivan, de ha beírod itt a keresőbe, hogy PSP tuti megtalálod a cucc topicját. Segítek:
Feel Good Inc.
-
c300er
csendes tag
Sziasztok!
Egy teljesen gyári slimem van 3.71-es fw-vel, valamelyikötök tudna segíteni 3.71 m33-3-at csinálni belőle?
Pesti vagyok, és az árpád híd, 13. ker vonzáskörzetében szoktam lenni.
Köszi szépen előre is!
msn: c300er@gmail.com
-
keopsz
HÁZIGAZDA
ja. rudi ezexerint nem nagyon követte a cikk utóéletét..
az elírás nem ott volt amúgy, h 2004. vs. 2005., hanem ott, h nem január, hanem december. (Bővebben: link)
(de azért kijavítottam..)cantante di sampietrini
-
Macc
aktív tag
Nezd, ennek az eszkoznek lathatoan nem te vagy a celcsoportja. Ha valaki jatszani akar, vesz egy ilyet, vesz hozza egy jatekot, belerakja, jatszik. Egy PDA kicsit mas teszta. Azt odaadod a 6 eves gyerekednek, es nem biztos hogy kedve lenne ra jatekokat installalgatni stb. Meg nem beszelve a jatekok minosegerol es mennyisegerol.
-
veterán
Nem tévedsz, de hogy ez a PS1 dolog melyik kanyarból jött azt meg nem mondhatom... annyi ''érdekesség'' van még, hogy állítólag egyenlőre minden program max. 222MHz-en használja a gépet hogy elfogadható szinten tartsák az üzemidőt... később lesznek majd 333-asok is persze, de úgy tűnik hogy előbb bevárnak valami kraftosabb aksit.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
korneel
tag
Vá én már alig várom hogy megjelenjen, tök jó lessz, a multkor voltunk haverommal a józsin, ő akkor jött ki velem elsőnek szétnézni, egyből le is ragadt 1 ''használt'' telefonosnál mondtam neki hogy hagyjuk ezek kúrva drágák, aztán mégis megkérdezte az egyik nokiát hogy mennyibe kerül, a poén az hogy éppen akkor csörrent meg az üveglap alatt lévő egyik telefon, aztán pár perc mulva jött egy roma kinézetű csávó(lehet török volt)
lazán arréb lögdösött minket, le kapta magáról a menő bőr kabátot és így szólt az eladóhoz: ''ezt most loptam a westendből, 1 babáról szedtem le 68ezer volt rá rakva, mennyit adsz érte'' a srác kissé szipogott, és már kezdtek előjönni az elvonási tünetei, nos csak azt akarnám ezzel hangsúlyozni, hogy már alig várom hogy a józsit elárassza a ''használt'' psp, amit kis hülye gyerekektől lopnak el
Egyébként engem sem győzött meg, nekem egy hp ipaq hx 4700 van, annak 4''-os a kijelzője, és 640*480-as a felbontása, a qvga(320*240) kijelzők a 3.5''-os kijelzőn is szarul mutatnak,szerintem a 480*272-es felbontás igen kevés 4.3''-ra, ráadásul a felhasználhatóságát csökkenti hogy igen nehéz lenne kezelni komolyabb dolgokra, ami a pdak nagy előnye hogy van rajta érintő kijelző, szóval aki játszani akar az vegyen sonyt aki zenét hallgatni filmet nézni(szinte bármilyen formátumban megkötés nélkül...) és egyéb ilyen dolgokat (gps, térkép,rajzolás,word,excel,ppt,pdf,tudományos számológép,internet,skype, msn, icq, telefon,stratégiai és logikai játékok,stb..) annak a hp ipaq hx 4700-t ajánlom, én 90-ért boltoltam,szerintem ez reális ár érte, további hátrány a memory stick, ami szerintem egy nagy szar, mert csak sony cuccokban használhatod és kb 2x annyi, mint az sd vagy a cf azonos kapacitással, ráadásul szerintem filmeket nem is játszik le memory stickről vagy igen? így is arra kényszerítve az embereket hogy borsos áron megvegyék a szép gyári sony udm-eket, amin vannak a filmek és a játékok...vagy majd ezeket is kichippeleik pár ezerért?
Ezen felül a méret is igen zavaró, lemértem a nadrágjaim és nem igen férne bele egy psp talán a nagykabátom zsebébe, de azt meg arra használtam télen hogy a boltból lopjak...a hp ebben is veri, mivel az ''csak'' 131 x 77 x 14,9mm(a képernyő a touch pad és slotok miatt kisebb már nem is lehetne), emiatt nekem még semmi gondom nem volt vele. A következő amin jót nevettem az hogy ''a PSP CPU-ja 1 és 333 MHz között üzemel, 32 MB memóriával és további 4 MB beágyazott DRAM-mal gazdálkodik'' a hp-nek 624 Mhz-s intel pxa270-es procija van amit 650-700-ig bárki meg tud húzni, jól van tudom hogy nem a megahertz az első, de nem hiszem hogy nagyobb számítási kapacitással rendelkezne a sony gépe, emellett van benne 64 mega ram és 128 mega rom,ami hát azért kissé több mindenre elég.. na röviden ennyit összehasoníltás képpen mindenki döntse el mire van szüksége.... azért mert reklám meg sony meg miegymás még nem kell bedőlni mindennek vannak sokkal jobb dolgok, amiknek érdemes utánna járni, 1 alternatíva lehet a pda, amikből nyár végére jön ki több ''3d kártyával szerelt'' változat tv kimenettel és hasonló extrákkal, és ezek után mi előnye lessz még a sonynak? talán a gombok elhelyezése/a formája? szerintem ugyan ugy bele bukik mint a pda gyártásba, lehet hogy a pda gyártás leállítása után szabadon maradt gyártó sorokból így akarnak profitot kicsikarni?
Szóval az én véleményem az, hogy vegyen sonyt akinek két anyja van, kevsé esze, meg sok pénze...
[Szerkesztve] -
Kain
senior tag
Pofás kis gép!
-
morzsa
aktív tag
Nna ezzel már házi-mozit is nézhetsz vele:Bővebben: link, vagy a tegnapi meccset.
[Szerkesztve]https://linktr.ee/wbteam21
-
neduddki
nagyúr
HI!
MIocsda orom szamomra hogy veger megtuttam mi az a psp:- ))) en aszittem ez egy ps2 csak sokkal kisebb oszt tv--re kothweto:- )))) vegul is ma is okultma vmin:- )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
morzsa
aktív tag
A számok között elvesztitek a lényeget srácok. A PSP egy felturbózott PS1+Képernyő, hordozható méretben. Szerintem nem BKV-ra való( igaz láttam már 100e-es iPodot is a metrón!), hanem inkább hosszabb vonat útra vagy autó hátsó ülésére, buszra. ... kényelmeséknek, akik hanyattfekve, vagy potyizás közben játszanának. Neekeem tetszik!
https://linktr.ee/wbteam21
-
Raymond
félisten
Abbol indult ki az egesz, hogy anaqer es en sem szeretjuk a nem ''szep'' szamokat. Pl. a 480x272 helyett inkabb 480x270 lenne a logikus, mert igy jon ki a 16:9 keperany hajszalpontosan.
Aztan belekevertem az upsampling-ot, mert az olyen embereknek mint en vagy anaqer hamarabb felall a szor a hatan pl. akkor is, ha nem ''szep'' szamokat lat videofelbontasnal. Es ez a pedla a legjobb bizonyitek arra, hogy manapsag ez mar teljesen mindegy es csak a regi emlekekbol taplalkozunk. Gyakorlatilag lenyegtelen hogy pl. egy video lejatszasanal 604-es felbontast kell 1280-ra vagy eppen a sokkal jobban odaillo 640-et, mert a kulonbseg elenyeszo magha a szamokbol ugy is tunne hogy a 640 sokkal jobb lesz (mivel pont az 1280 fele).
Szoval ez csak olyan erzelmi kirohanas volt. De ha mar offtopic lett a tema:
akkor viszont nem teljesen értem amit írsz. kis méretű (felbontású) kijelzőn miért kéne upfilterelni? egy 640x480-as kijelzőn lehet, hogy jobban mutat egy erre felskálázott 512x384-es anyag, hiszen jóval közelebb van a natív (640x480-as) felbontáshoz, nem ''kockásodik'' annyira, mint egy 320x240-es.
Egy jo minosegu kismeretu 640x480-as kijelzon meglepoen kicsi a minosegbeli kulombseg ha 320x240-et vagy 512x384-et nagyitasz fel (persze ha megfelelo minosegu az algoritmus, ami manapsag nem problema).Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
HÁZIGAZDA
akkor viszont nem teljesen értem amit írsz. kis méretű (felbontású) kijelzőn miért kéne upfilterelni? egy 640x480-as kijelzőn lehet, hogy jobban mutat egy erre felskálázott 512x384-es anyag, hiszen jóval közelebb van a natív (640x480-as) felbontáshoz, nem ''kockásodik'' annyira, mint egy 320x240-es.
de ha a kérdés az, hogy 320x240-es anyagot mire nagyítson inkább az ember a kettő közül, gyanítom, hogy a 640x480-ason jobban mutat.
vagy már én sem értem, hogy mit írok...ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Raymond
félisten
Ertem mire gondolsz, mert ugyanolyan vagyok en is Csak egy ideje rajottem hogy ez manapsag mindegy. Pl. amikor azt gondolod hogy az a legjobb upfiltering ha pont a duplajara van csinalva (mondjuk 320x240 -> 640x480) es rajossz hogy ez manapsag mar nem igaz a komolyabb filterezesi algoritmusok hasznalata miatt. Ez van, ezt kell szeretni - valtonak a dolgok
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
twollah
nagyúr
''Hivatalosan még csak Japánban (2004. január 12-től)''
Akkor meg ha jol emlekszem csak fejlesztesi stadiumban volt a konzol. -
veterán
Ezt a 480x272-t az életben nem fogják tudni nekem megmagyarázni.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
nagyúr
Azért a kijelzője már majdnem elvultnak mondható. Ekkora helyre már 640x480-at is beszorítanak (tudom, hogy nem ugyanaz az arány). Engem nem győzött meg annyira, mint amilyen sorbanállás van érte.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
GombócArtúr
senior tag
Elég gagyi...
Sega GameGear forevör!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Raymond
félisten
Ami jatekot lattam es probaltam rajta az mind eszmeletlenul jo es jol nez ki. Igazat kell adnom abban hogy talan az NFS volt a leggyengebb grafikailag, de nem veszes. A Ridge Racers, Wipeout Pure es Untold Legends mind nagyon jo.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
rocket
nagyúr
Jo kis cucc, kar hogy nem a magyar piacra terveztek, es nem csak az ara miatt, hanem ki merne ezt elovenni este egy buszon?
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ronaldo
őstag
tényleg, mennyi az az annyi? csak kerülgetjuk a (forró) kását
-
TommyGun
őstag
nekem csak az lenne a kérdésem kié az a szép női kéz ami tartja ezt a masinát az első oldalon Feltételezem nem rudi keze
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Cathfaern
nagyúr
Kapni már most is, de csak amerikai vagy japán verziót.PSP-nél nem tudom hogy van, de pl. a GB esetén sosem volt régiókód (értsd: USA GBA is viszi az EU-s játékokat), szóval max. a filmeknél lehet gond ilyen szempontból (feltéve hogy fogsz valaha eredeti udm-es filmet venni amit kétlek ). Én a ValuePack-et 70ezerért láttam, Bp-n lehet olcsóbban is megkapni.
-
Deluxe00
senior tag
Ilyet Szeptemberben lehet majd csak kapni??
-
Esmein
nagyúr
Wow. ez durva.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Bestino
tag
Nagyon komoly.Mennyibe kerül japánban?Mert hozni fognak Nekem csak nem tudom ott mennyivel olcsóbb már.
-
Cathfaern
nagyúr
Annyit tennék hozzá, hogy amit rudi tesztel az az ún. Value Pack, ebben van a fejhallgató, a tok, memória kártya. Alapkiszereltséghez csak maga a gép tartozik.
Illetve hogy az NFSU sajnos a legrondább PSP játékok közé tartozik, szóval kár ez alapján megítélni a gép tudását (mondjuk ez nem jelenti azt hogy ne próbálnám ki akár ezzel is tényleg rudi nincs még nálad a gép? ) -
-
Allien
veterán
Akkor ne is beszéljünk a kézi tetris játékokról! Pár évvel ezelött minden utcasarkon ''nyomult'' valaki vele. Főleg az az ''aranyos'' pittyegése volt tutifrankó! Azért EZ nem lesz annyira elterjedve, mert jelenleg nem nagyon beszerezhető a 8cm-s dvd, hogy másolni lehessen a játékokat. Nem baj, a csere-bere beindul, mint a GB-nál is!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
anulu
félisten
a best of a Symbian-es telefonra letöltött C64 emulátor, és azon Street Rod mindez BKV-n, headsettel
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
30004R V6
amúgy meg:Bővebben: link és Bővebben: link
miből melyiket próbáltam? BIOS-ból vagy játékból?
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
jah, azokat a képeket én is láttam, de a homepage-en az van, hogy ''very soon'' meg akarják oldani, h rendes 3D modell legyen GT4 alatt. ez volt kb 1 hónapja. iszonyatosan örülnék, ha 0.8-al futna! nem érdekel, ha 10fps-el, csak menjen!
amúgy a 0.7-essel sebességben jó a Star Wars Episode 3 - Revenge of The Sith, csak a kép van szétesve ma reggel teszteltem.
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Arhel
senior tag
Tetszetős, jó kis cucc! Jó cikk! bár... én a menüből többet szerettem volna látni!
-
g4dg3t
senior tag
Grat a cikkhez Rudi! Nagyon teccik ez a kis dragasag. Szeptemberben az Europai megjeleneskor egy haverom venni fog. Kivancsi leszek ra nagyon.
Egy kis eliras:
Hivatalosan még csak Japánban (2004. január 12-től) és Amerikában (2005. március 24-től)
Udv Gadget. -
anulu
félisten
kis aranyos, de inkább a normál PS2-re szavazok... hozzáteszem, nem szeretem a konzolokat, de a Gran Turismo sorozat miatt vennék PS2-t! (remélem PCSX2-vel tényleg rendesen fog futni, és nemcsak a menük lesznek jók, hanem a 3D modell is! mert akkor csak a GT4-et kell megvennem.)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ciao
senior tag
nem tudom milyen lelkivilág kell ahhoz, hogy valaki ilyennel játtszon! lehet a legigényesebb a cucc akkor is röhej! hogy tudja valaki beleélni magát egy ekkorka kijelzővel a játékba, zötykölödő bkv-n?? a hordozható DVD lejáttszó is hatalmas bukás volt! én biztos nem leszek piaca az ilyen kis kütyüknek!
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Notes
senior tag
Nem egy szószátyár kolléga ez az EnZIM. 2003 óta egy büdös szót sem szólt
Amúgy befér ez a PSP ide, elvégre a múltkor utasszállító repülőgépet teszteltetek...Romanes eunt domus!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest